firat_keskin423 menüler full türkçe o gzel ama diğer yerler hiç anlaşılır deil BENİM AÇTIĞIM Bİ KONUDA Kİ CÜMLELER ANLAŞILIR ONU TaVsiYE EDERİM KONU : ALINN FİFA 07 TÜRKÇEEE!!! AMA YİNEDE SAOL KARDESİM EMEĞE SAYGI!!!
ilhanaydin_88 arkdalar yüklemeyin sakın yama hata veriyor benim oyuncular gözükmüyot bu yama yüzündan fifa 07 yeniden yüklemej zorundan kaldım
Turfa SERKAN MISIN NESİN BAK BURAYA NE KADAR EMEK HIRSIZISIN BEN O fifa.db Yİ YAPMAK İÇİN (ŞÜKÜR =HAKAN ŞÜKÜR VS) SEN GELMİŞ ÇALMISSIN BİDE BURADA YAMACIYIM DİYE GEÇİNİYON NE DİYEYİM EMEK HIRSIZLIGINA DEVAM ET SEN!!
firat_keskin423 Orjinal Mesajı Yazan: asasmaz menü gazete full türkçe manager mod %90 türkçe http://dosyam.net/?id=wegznt alakası yok indirmeyin
firat_keskin423 indiren söylesin o zmn beyler doğrumu deilmi ben benimki daha güzel demedim lafı başka yerlerden anlamayın!!!
firat_keskin423 Orjinal Mesajı Yazan: ilhanaydin_88 senin yapacağın ben yapanın ta anladın sen onu pis hırsız bana mı dedin?
ilhanaydin_88 Orjinal Mesajı Yazan: firat_keskin423 Orjinal Mesajı Yazan: ilhanaydin_88 senin yapacağın ben yapanın ta anladın sen onu pis hırsız bana mı dedin? BU YAMAYI KİM YAPTIYSA ONA DEDİM KADRALOR GÖZÜKMÜYOR BE
Turfa LAN SERKANMISIN NEYSİN LAN HIRSIZSIN OLM SEN KÜFRETMEMEK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTUYORUM ADAM RESMEN fifa.db Mİ ÇALMIŞ YA !!!!!!!!!!!!!! .................................
Marchandes Çeviri tamamen rezalet.. "Eşe istatistik dereceyi incele ve hangisi olduğu için.." Bu nasıl bir TÜRKÇE çeviridir ? Türkçe böyle mi kullanılır ? Internet üzerinden çeviri yapan siteleri kullanarak, çeviri yapılmaz! Hadi yaptınız, bunu nasıl bu şekilde yayınlayabiliyorsunuz ? Bunun Türkçe ile alakası yok.. Sadece Türkçe karakterleri içeren, saçma cümleler dizisi..