_M e E r t y z_ Ya MADDRAGON logolari fan editorle eklediysen sende panathinaikos bide AEK ninda logolari wardir acaba onlari paylasabilirmisn kac gundr ariyorum hic bi yerde yoq. Bende fan editorle eklemek istiyorumda lsimdiden tesekkurler :o
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: MADDRAGON ben tüm logoları pes fan editörle ekledim hiç bi sorunda çıkmadı :confused: ... Demissin ya bu ekleediin logolar hd deil mi eger HD ISE DEDIKLERIMI verırmısın
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: MADDRAGON ben tüm logoları pes fan editörle ekledim hiç bi sorunda çıkmadı :confused: ... Tum logolari yazinca bende avrupa takimlari falanda war sandim nyse:(
ersoyodabas tsl logolarını bende ekledim bu arada hala gençlerbirliği amblemi nin arkaplanı siyah ekli durumda ya şunun sağlamını verebilirmisiniz? Bir de ben tsl logolarından değil diğer takımların hd amblemlerinden bahsettim ekleyemiyorum derken????????
ersoyodabas Orjinal Mesajı Yazan: G.Caliskan Gençlerbirligi 64x64: Kardesim ben bunu 1 haftadır arıyorum burdan da inmiyo linç olcam sinirden nasıl indircem bunu resmi kaydet çıkmıyo resme tıklıyorum olmuyo bana bir çözüm bulablirmisiniz
Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: ersoyodabas Orjinal Mesajı Yazan: G.Caliskan Gençlerbirligi 64x64: Kardesim ben bunu 1 haftadır arıyorum burdan da inmiyo linç olcam sinirden nasıl indircem bunu resmi kaydet çıkmıyo resme tıklıyorum olmuyo bana bir çözüm bulablirmisiniz resmi farklı kaydet sadece mozilla firefox ta çıkıyo.sana onu öneririm...
arrive1907 ben yaptım ama bundesliga oldu türkiye ligi olmadı bide her yama indirdiğimde pes6 daki param çoğalıyo :):):):)
_M e E r t y z_ Fan editorle birlikte oyunun sana werdii pespuani da ayarliyabiliosun boylece master lige baslarken 10000 yerine 50000 de olabilio.;)
bombabomba1907 FATİH O7 HAKLI BEN BUGÜNE KADAR Kİ HER LOGOMU GOOGLE DAN İNDİRDİM PHOTOSOPLA BOYUNU 64.65 PİXELS YAPTIM VE PES FAN EDİTÖRDEN YÜKLEDİM TAVSİYE EDERİM