Metin_Oktay Ben şimdidilik Galatasaray'ın oyuncu seslerini(Hakan Şükür,Ümit Karan,Song,Cihan,Orhan Ak,Sabri,Hasan Şaş,İnamoto)Gechenin sesinden yaptım Sound Masterdan.
ssendogan Orjinal Mesajı Yazan: Metin_Oktay Ben şimdidilik Galatasaray'ın oyuncu seslerini(Hakan Şükür,Ümit Karan,Song,Cihan,Orhan Ak,Sabri,Hasan Şaş,İnamoto)Gechenin sesinden yaptım Sound Masterdan. şuan tümünü hazırlıyorum 1-2 güne yayınlayacam
EmreNur Öncelikli olarak ellerine sağlık anlatım biraz birleşmiş milletler gibi olmuş yarı ingilizce yarı türkçe ama yine de emek vermişsin ben yamalarla çok daha güzel olacağına eminim...
ssendogan Orjinal Mesajı Yazan: EmreNur Öncelikli olarak ellerine sağlık anlatım biraz birleşmiş milletler gibi olmuş yarı ingilizce yarı türkçe ama yine de emek vermişsin ben yamalarla çok daha güzel olacağına eminim... Türkçe daha fazla yaa :) Oyuncu isimleri gelecek yakında
serko78 daha önce yine bu siteden bir yama indirmiştim gol sonrası golü atan kişinin adı soyadı söyleniyor taraftarlarad adı söylüyordu ( mesala şüküüüüüür hakan gibi) ama türkçe spiker yapınca bu anons yapılmaz oldu neden acaba
nasoch1st ya ben dun gece spiker yamaalarını ındırdımm ama rar lı dosyaları acamadım şifre istiooo nsl yapcam şimdi onu bilemiorumm ilgilenırsenız cok sevınırımm sımdıde saolun e mail nasoch1st09@hotmail.com
ssendogan Orjinal Mesajı Yazan: serko78 daha önce yine bu siteden bir yama indirmiştim gol sonrası golü atan kişinin adı soyadı söyleniyor taraftarlarad adı söylüyordu ( mesala şüküüüüüür hakan gibi) ama türkçe spiker yapınca bu anons yapılmaz oldu neden acaba Gol sonrası yamasını türkçe spiker yamasını kurduktan sonra yükle bir sorun kalmaz
ssendogan Orjinal Mesajı Yazan: nasoch1st ya byler fıfa 2007 turkce spiker yamasının rar lı şifrelerini nerden bulabilirim Arkadaşlar Lütfen bi zahmet önce forumu okuyalım sayfa 1 de yazıyor kardeşim
nasoch1st cok saoll yaa bıse sorcamm ama bu 4 part ındırdımm hepsının ıcın de audio.big dat.eng.big hangilerini atıcam hangı partları
furkan144 daha önce indirdiğim fenerbahçe tezahurat yaması artık çalışmıyor,tr spikerden dolayı galiba, birde ara sıra yabancı spikerin sesleri gelior
ssendogan Orjinal Mesajı Yazan: sepseri2 Ya Bazen O İngiliz Spikerleri Geliyo:( Kardeş konun başında da söylemiştim. Çevirildiği kadarını uyarladım. Biliyorsunki bu fifa 2006dan farklı bir oyun biraz ingilizce var tabi.
CNC 59 FİFA 07 TÜRKÇE SPİKER YÜKLEDİMS PİKERDEN SONRA OYUNDAN ÇIKARKEN TAKILIYOR BİLGİSAYAR KİTLENİYOR.BAŞINA GELEN VARMI? BİR ÇARESİ VARMI
gokhan_mig Orjinal Mesajı Yazan: CNC 59 FİFA 07 TÜRKÇE SPİKER YÜKLEDİMS PİKERDEN SONRA OYUNDAN ÇIKARKEN TAKILIYOR BİLGİSAYAR KİTLENİYOR.BAŞINA GELEN VARMI? BİR ÇARESİ VARMI evet yaa aynsını bendede oldu oyunu oynuyorum komple cıkarken cıkmıyo kılıtlenıyo heralde yapılan yamalardan oluyo yınede kesın bısı bılmıyorum
CNC 59 Orjinal Mesajı Yazan: gokhan_mig Orjinal Mesajı Yazan: CNC 59 FİFA 07 TÜRKÇE SPİKER YÜKLEDİMS PİKERDEN SONRA OYUNDAN ÇIKARKEN TAKILIYOR BİLGİSAYAR KİTLENİYOR.BAŞINA GELEN VARMI? BİR ÇARESİ VARMI evet yaa aynsını bendede oldu oyunu oynuyorum komple cıkarken cıkmıyo kılıtlenıyo heralde yapılan yamalardan oluyo yınede kesın bısı bılmıyorum ondan çünkü orjinal spikere dönünce olmuyor.ama çaresi ne silmekmi