ssendogan Orjinal Mesajı Yazan: Koray gfb abi haklısın uzun sürebilir boyutu az gösteriyor ben birkezdaha deneyim peki hangi link daha iyi:D İlk Linkleri sildim zaten Alternatif 2 den indir yani filefrontdan
Koray gfb :) abi oldu yaptım ve hamachide online oynarken kasmıyor donmuyor ve sorunsuz çalışıyor tavsiye ederimmmm herkeze
tcan çok iyi çalışma, tebrik ediyorum ama cihadcenesiz_91 diye bi üye vardı. O da yapacaktı türkçe spiker kendi sesinden. Ondan haber alan oldu mu.
Koray gfb __t_C_a_N__ zannedersem cihadcenesiz_91 kardeş ilgi çekmek için yaptı hala haber yok ondan eğer yaparsa çok mennun oluruzz
ssendogan Orjinal Mesajı Yazan: apparent arkadaşlar yayınlanmış sağolun ama şifre istiyor bilen varmı Kardeş okumadan soru soruyorsunuz. Şifre zaten linklerin altında yazılı.
apparent kardeş biliyorsan sen yazda görelim ben bişey göremedim linklerin altında bişey yazmıyor lütfen
ssendogan Orjinal Mesajı Yazan: apparent kardeş biliyorsan sen yazda görelim ben bişey göremedim linklerin altında bişey yazmıyor lütfen www.soccercenter.net bu forumunda sayfa 1 e bak bakalım görecekmisin
apparent kardeş kusura bakma ben ana menüdeki linklerden indirdim ama bişe soracam oyun tamamen mi türkçe spiker yoksa ben mi yanlış kurdum bazı yerlerde ingilizce spiker konuşuyor futbolcuların isminide ingiliz spiker söylüyor
maho_31 :) :) slm koray sen fifa 2007 tr spikeri nasıl çalıştırdın lütfen sölermisin şifresini bilmiyorum:) :) :)
ssendogan Orjinal Mesajı Yazan: apparent kardeş kusura bakma ben ana menüdeki linklerden indirdim ama bişe soracam oyun tamamen mi türkçe spiker yoksa ben mi yanlış kurdum bazı yerlerde ingilizce spiker konuşuyor futbolcuların isminide ingiliz spiker söylüyor Oyuncu isimleri için ayrıca yama hazırlanıyor. Fakat yinede full türkçe değil. Ama büyük bir oranı türkçe
kartal1090 saollasın abi ya güzel olmuş ama buna daha eklemeler yaparsın inşallah tşkürler en yakın zaman da ha her gün giriyom yeni yamalar eklenmiş mi tüm site ye tşkürler yamalarından ötürü