CLN KZM Benim en farklı galibiyet 13-0 abiler argentina brasil maçıydı.Ben argentinaydım. Süre:6 mins Zorluk Seviyesi:World Class Resim Olsa Verirdim Ama Yok
fabricante galatasaray 13 barcelona 3 worldclass da süre 6 dk oynama yok futbolcularda maçın ilk yarısında 6-0 öndeydim ikinci yarı 6-3 oldu sonra bir patladım pir patladım sonuç ortada 13-3
bodyquard_19 sizin dediklerinizde bişey mi 2 mins vordclass 8-0 r.madrid - sevilla madrid tabikide benim
canburakari ARKADASLA MAÇ YAPARKEN ONLİNE 11-1 YENMİŞTİM BİDEFASINDADA 8-0 YENMİŞTİM RESİM EKLEMEYİ BİLMEDİĞİM İÇİN VEREMİYORUM HEPSİNİN RESİMLERİ MEVCUT
kobra185 Galatasaray:8-0:Valencia Zorluk:Legendary(World Class'ın bi üstü) Stad:Ali Sami Yen Unutulmaz bir maçtı.Sami Yen tıklım tıklımdı.müthiş taraftar desteğini alarak Kral'la perdeyi açtım.Kral ve Ümit Karan hat-trick yaptılar.ispanyollar şaşkındı.hakem bitiş düdüğünü çaldığında Ali Sami Yen de adeta bayram vardı...
hasanyasaralkan yer: calderon stadı tribünlerde 80.000 kişi var 3000 i kucakta izliyo maçı Vestel manisa ile (legendary)kariyerimin 6. yılının ecc cup final mücadelesi rakip real madrid ve dakikalar 90 ı gösterdiğinde skorbordda ilginç bir skor vardı V.Manisa: 11 - 2 R.Madrid