trapdoor SE hepsinde değilde FACE yapımında yardımcı olabilirim ama siz yinede sorununuz olursa açık bir şekilde belirtin ben bakarım, ben cevap veremesem bile belki bilen başka bir arkadaşımız cevap verebilir değilmi ;) diğer programlarıda bulamadım kusura bakmayın denk gelirsem koyucm artık...
carisma205 Benim bi sorum olacak öyleyse, Face oyuna nasıl eklenir?? CM kullanmadan ama, 10UR dökümanda bahsettiği gibi yaptım ancak eklenmedi, Yardımcı olursan sevinirim ii çalışmalar
trapdoor SE Creation Master kullanmak zorundasın gibi gözüküyor, çünkü hernedense FIFA07 için yapılmış olan Fathbuilder arıza çıkarıyor install sonrası... CM kullanıp save dedikten sonra Fatbuild yapmasını beklersen sorun kalkar ortadan... yada 10ur un install'larını kullandıktan sonra sağlam bir Fathbuilder bulmalısın ben şöyle bir baktımda 2 tane daha haricen indirdim hep arıza verdi...
B_E_C_K_H_A_M_7 **Ya Benim Sorunum Boot Raptor ile Sadece 1 Ayakkabı Çıkıyor Maça Başlayınca Nasıl Olcak????**
alpi41 krampon yapımında sorun wr bütün kramponların importluorm maça girince bütün futbolcularda aynı krampon oluo
trapdoor SE Orjinal Mesajı Yazan: onurkas arkadaşlar bi kişi de fsh tool u koyar mı çok lazım şimdiden teşekkürler FSH TOOL eklendi...bi bak bakalım işine yarıyacakmı?!
ertuii ya ben yükledimframework 2.0 ı db master ile fsh toolu yükliceem zaman illaaa framework v bilmemkaç istiyo sinr oldm.naapacam?? ha bide sadece face içn kullanılan programlar hangisi???
trapdoor SE FrameWork işe yaramadığını gördüm sadece kendimde oluşan bir sorun sanmıştım, görüyorumki herkezde var o yüzden kaldırdım linkini... Tam ve doğru linki bulan olursa versin ekliyim.. FACE editi için Oedit Big editor EAgraph Photoshop programları yeterlidir. eklemek istiyorsan Creation Master da gerekli tabiki :)
qwert1989 http://www.fifa-mra.com/FifaMaster/ Arkadaşım buradaki sayfada fifa07 için programları sıralamışlar.. FreekickMaster'da var.. Ama linkler ölü gibi.. Yaniben indiremedim.. Kusura bakmayın reklam falan yapmak istemedim..
Ayhan99 Creation Master 07 Linki Burada arkadaş http://www.mysweetpatch.com/boutique/pafiledb.php?action=file&id=635