trapdoor SE Oedit Forma Düzenleme Programı. Kit Raptor Krampon Düzenleme Programı. Boot Raptor Data Base Master. DB.Master File Master. 2.0FileMaster Download Müzikleri Windows Ortamında dinlemek için gerekli program. EAtrax converter *.Big dosyalarının düzenleyicisi. Final Big Editor036b Face PreviewerSANIRIM FACE ÖNİZLEME İÇİN GEREKLİ ARAÇ FSHTOOL DOWNLOAD Oyun içindeki Resim şeklindeki(texture) dosyaları çıkarmak için gerekli program EAgraph FATH BUILDER
superkral Arkadaşım paylaşımın için sağol. Benim bi sorunum var, oyunda 7 tane bot var, bot raptor lada sadece 1 tane bot koyabiliyorum. 7 tane botun hepsini nasıl değiştircem?? Yardımcı olursanız sevinirim.
tcan abiler bu kit raptor ile yeni forma yapılabiliyomu yani yeni bir takım yarattım diyelim onun formasını bu prog. ile yapabilir miyim?
trapdoor SE yorumlar için sağolun arkadaşlar yanlız arkadaşım BallRaptoru bulamadım geçenlerde denk gelmiştim ama link koymamıştım şuan bulamıyorum tekrar... eğer elinde link varsa koy ben ilk posta ekliyim...
tcan Orjinal Mesajı Yazan: Metin_Oktay tCaN maalesef o programla ancak forma ekleyebilirsin yenisini yapamazsın. sağol abi
superkral Arkadaşlar yardımcı olursanız sevincem. Benim bi sorunum var, oyunda 7 tane bot var, bot raptor lada sadece 1 tane bot koyabiliyorum. 7 tane botun hepsini nasıl değiştircem?? Yardımcı olursanız sevinirim. LÜTFEN..!!!
Metin_Oktay OOO hayırlı olsun konu sabitlenmiş.Bu arada face prewiev programı faceleri göstermeye yaramıyor.Face gösteriyorda face resimlerini hem de fifa 2005 mi 2003 mü anlamdığım bir oyunun.
huseyincoskun06 arkadaşlar ben .net frame work ü de yükledim ama boot center yine hata veriyoo lütfen yardım edin...