crazy_27 bence kafana göre deişik GS formaları yapabilirsin nike kappa adidas :D kaliteli iş yapıyosun :) HELAL
crazy_27 bence kafana göre deişik GS formaları yapabilirsin nike kappa adidas :D kaliteli iş yapıyosun :) HELAL
Mad_Dragon senden bi ricam olucak; şu formaların şortlarının yerini değiştirirmisin.(bacak arasınıda değiştirmeyi unutma:))
YKG Orjinal Mesajı Yazan: MADDRAGON senden bi ricam olucak; şu formaların şortlarının yerini değiştirirmisin.(bacak arasınıda değiştirmeyi unutma:)) ok ama hemen değil biraaz işim var
YKG Orjinal Mesajı Yazan: crazy_27 galatasaray adidas fantasy formalar plz :) YKG Rulz :D abi yaparım sorun değil ama bu aralar biraz fazla gs yaptım sanki başka formalarda yapmak istiyorum zaten çok vaktim olmuo ama yinede koyarım buraya merak etme ok
crazy_27 bu bölümle benden başka kimse ilgilenmiyor galiba :( :confused: Ben adidas GS fantasy formlarını sabırsızlıkla bekliyorum valla :D YKG Rulz :D
YKG Orjinal Mesajı Yazan: crazy_27 bu bölümle benden başka kimse ilgilenmiyor galiba :( :confused: Ben adidas GS fantasy formlarını sabırsızlıkla bekliyorum valla :D YKG Rulz :D ewt yorum yapmak çok zor olsa gerek:)
crazy_27 yok kardeş ben zaten hep söylüyorum süper işler yapıtorsun die tekrar etmeye gerek duymadım :) Forever YKG (Rulz :)
YKG Orjinal Mesajı Yazan: crazy_27 yok kardeş ben zaten hep söylüyorum süper işler yapıtorsun die tekrar etmeye gerek duymadım :) Forever YKG (Rulz :) yok kardeş sen yanlış anladın senden yana bi derdim yok sen yeterince ilgilisin konuya eyw
crazy_27 eyvallah kardeş saolsın yine yapmışsın yapacağını sayende forum forma görüyo eyvallah YKG RULZ :)