crazy_27 Kardeş senden bişi daa rica etsem :D GS yine nike beyaz forma bide nike kaeci forması koyabilirmisin:) Rica ediyorum ama yapmasanda canın saolsun. Şimdiden teşekkürler eyvallah.
YKG Orjinal Mesajı Yazan: ___GS___ kardeş logoları boyamaları güzel yapıyorsun bence gerçek formalar yapmaya başla:) yorumlar için sağol ayrıca orjinal olayına gelince keyfime göre yapıorum canım ne isterse onu ama orjinalde baya yaptım FB BJK GS tot. atletico lazio vs önceki sayfalara bakmadın herhalde:)
YKG Orjinal Mesajı Yazan: crazy_27 Kardeş senden bişi daa rica etsem :D GS yine nike beyaz forma bide nike kaeci forması koyabilirmisin:) Rica ediyorum ama yapmasanda canın saolsun. Şimdiden teşekkürler eyvallah. ok beyazda yaparım ama elimde kaleci temp i yok bana ulaştırırsan onuda yaparım ok ;)
crazy_27 kerdeş özelden msj attım bakarsan sevinirim :D çok müthiş formalar yapıyorsun takdire layıksın.
Mad_Dragon bunu fantezi olarakmı yaptın... eğer gerçek olarak yaptıysan 1-2 ufak hata var; 1-şortta adidas 3 çubuğun altındaki kuyruk olmıycak. 2-formanın arkasında üst tarafta öndekiler gibi ince çizgi olucak.;)
YKG Orjinal Mesajı Yazan: MADDRAGON bunu fantezi olarakmı yaptın... eğer gerçek olarak yaptıysan 1-2 ufak hata var; 1-şortta adidas 3 çubuğun altındaki kuyruk olmıycak. 2-formanın arkasında üst tarafta öndekiler gibi ince çizgi olucak.;) ok onları düzeltirim problem diil
YKG Orjinal Mesajı Yazan: crazy_27 son bi istek isteyebilirmiyim :D iste tabiki elimden geliyosa niye yapmıyım
crazy_27 Gs nin bide siyah kırmızı sarı nike forması ile kaleci formasının üstü kırmızı şortu siah çorap ta siah sarı kırmızı nike yapabilirmisin tabi rica ediyorum kardeş. şimdiden teşekkürler. Emeğine sağlık.
crazy_27 bu forma pes 6 kitserver uyumlu olurmu? http://img187.imageshack.us/img187/544/gsfantasygj3.png
YKG Orjinal Mesajı Yazan: crazy_27 bu forma pes 6 kitserver uyumlu olurmu? http://img187.imageshack.us/img187/544/gsfantasygj3.png bu bildiim kadarıyla fifa forması ve pes için uyumlu değil ama sen sor yinede başkalarına