rapman abi bunun şortunu beyaz olarakta yapabilirmisin yaparsan tam süper olur:) YKG devam ediyorum YKG Orjinal Mesajı Yazan: rapman abi bunun şortunu beyaz olarakta yapabilirmisin yaparsan tam süper olur:) ok 10 dk rica edicem ama :D YKG al bakalım umarım işini görür Mad_Dragon BJK ın bu sezonki siyah formasını yapabilirmisin... YKG Orjinal Mesajı Yazan: MADDRAGON BJK ın bu sezonki siyah formasını yapabilirmisin... inşallah rapman Orjinal Mesajı Yazan: rapman bende gs nin formalarını istedim ama elinde uygun temp yokmuş :( abi eline geçerse yaparmısın peki gs nin çubuklu ve parçalıyı:confused: tottenham forması için teşşekürler bide şu lacivert formanın ve tottenham formalarının (özellikle beyaz şortlu olanı) kaptanlık pazumandı mı ne varya onu benim ilk koyduğum gri formadaki gibi yapabilirmisin premier lig aslanı oluck fazla oluorum ama:) YKG Orjinal Mesajı Yazan: rapman Orjinal Mesajı Yazan: rapman bende gs nin formalarını istedim ama elinde uygun temp yokmuş :( abi eline geçerse yaparmısın peki gs nin çubuklu ve parçalıyı:confused: tottenham forması için teşşekürler bide şu lacivert formanın ve tottenham formalarının (özellikle beyaz şortlu olanı) kaptanlık pazumandı mı ne varya onu benim ilk koyduğum gri formadaki gibi yapabilirmisin premier lig aslanı oluck fazla oluorum ama:) yaparım tabi nie yapmıyım bu arada tottenham pazubandı için önce premier lig aslanına ihtiyacım var ama elimde yok elime geçerse yaparım bu arada çok olmuyosun olmazsında elimden geldiği kadarıyla yardım etmek benim için büyük zevk YKG bu arada ben koymaya devam edeyim Mad_Dragon BJK ınki süper olmuş... dediğim siyah formayı da yapıcakmısın... YKG Orjinal Mesajı Yazan: MADDRAGON BJK ınki süper olmuş... dediğim siyah formayı da yapıcakmısın... inşallah dedim ya kardeş bu tür şeyler insanın içinden gelmesiyle oluyo zaten beiştaşlıyım inşallah yaparım ok Mad_Dragon görmemişim kusura bakma... YKG YKG beyler yorumlar lütfen rapman ellerine sağlık harika formalar yalnız senin beyaz şortlu tottenham formasında mavilikler var:S neden öyle oluyor bu arada kaptanlık pazumandı sorununu çözdüm paintten o premier lig aslanlı pazumandı kopyaladım sonra yapıştırdım oldu:D ufuk97 arkadaşlar fb nin formasını oyuna nasıl eklicez?farklı kaydet dedim « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
YKG Orjinal Mesajı Yazan: rapman abi bunun şortunu beyaz olarakta yapabilirmisin yaparsan tam süper olur:) ok 10 dk rica edicem ama :D YKG al bakalım umarım işini görür Mad_Dragon BJK ın bu sezonki siyah formasını yapabilirmisin... YKG Orjinal Mesajı Yazan: MADDRAGON BJK ın bu sezonki siyah formasını yapabilirmisin... inşallah rapman Orjinal Mesajı Yazan: rapman bende gs nin formalarını istedim ama elinde uygun temp yokmuş :( abi eline geçerse yaparmısın peki gs nin çubuklu ve parçalıyı:confused: tottenham forması için teşşekürler bide şu lacivert formanın ve tottenham formalarının (özellikle beyaz şortlu olanı) kaptanlık pazumandı mı ne varya onu benim ilk koyduğum gri formadaki gibi yapabilirmisin premier lig aslanı oluck fazla oluorum ama:) YKG Orjinal Mesajı Yazan: rapman Orjinal Mesajı Yazan: rapman bende gs nin formalarını istedim ama elinde uygun temp yokmuş :( abi eline geçerse yaparmısın peki gs nin çubuklu ve parçalıyı:confused: tottenham forması için teşşekürler bide şu lacivert formanın ve tottenham formalarının (özellikle beyaz şortlu olanı) kaptanlık pazumandı mı ne varya onu benim ilk koyduğum gri formadaki gibi yapabilirmisin premier lig aslanı oluck fazla oluorum ama:) yaparım tabi nie yapmıyım bu arada tottenham pazubandı için önce premier lig aslanına ihtiyacım var ama elimde yok elime geçerse yaparım bu arada çok olmuyosun olmazsında elimden geldiği kadarıyla yardım etmek benim için büyük zevk YKG bu arada ben koymaya devam edeyim Mad_Dragon BJK ınki süper olmuş... dediğim siyah formayı da yapıcakmısın... YKG Orjinal Mesajı Yazan: MADDRAGON BJK ınki süper olmuş... dediğim siyah formayı da yapıcakmısın... inşallah dedim ya kardeş bu tür şeyler insanın içinden gelmesiyle oluyo zaten beiştaşlıyım inşallah yaparım ok Mad_Dragon görmemişim kusura bakma... YKG YKG beyler yorumlar lütfen rapman ellerine sağlık harika formalar yalnız senin beyaz şortlu tottenham formasında mavilikler var:S neden öyle oluyor bu arada kaptanlık pazumandı sorununu çözdüm paintten o premier lig aslanlı pazumandı kopyaladım sonra yapıştırdım oldu:D ufuk97 arkadaşlar fb nin formasını oyuna nasıl eklicez?farklı kaydet dedim « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
rapman Orjinal Mesajı Yazan: rapman bende gs nin formalarını istedim ama elinde uygun temp yokmuş :( abi eline geçerse yaparmısın peki gs nin çubuklu ve parçalıyı:confused: tottenham forması için teşşekürler bide şu lacivert formanın ve tottenham formalarının (özellikle beyaz şortlu olanı) kaptanlık pazumandı mı ne varya onu benim ilk koyduğum gri formadaki gibi yapabilirmisin premier lig aslanı oluck fazla oluorum ama:)
YKG Orjinal Mesajı Yazan: rapman Orjinal Mesajı Yazan: rapman bende gs nin formalarını istedim ama elinde uygun temp yokmuş :( abi eline geçerse yaparmısın peki gs nin çubuklu ve parçalıyı:confused: tottenham forması için teşşekürler bide şu lacivert formanın ve tottenham formalarının (özellikle beyaz şortlu olanı) kaptanlık pazumandı mı ne varya onu benim ilk koyduğum gri formadaki gibi yapabilirmisin premier lig aslanı oluck fazla oluorum ama:) yaparım tabi nie yapmıyım bu arada tottenham pazubandı için önce premier lig aslanına ihtiyacım var ama elimde yok elime geçerse yaparım bu arada çok olmuyosun olmazsında elimden geldiği kadarıyla yardım etmek benim için büyük zevk
YKG Orjinal Mesajı Yazan: MADDRAGON BJK ınki süper olmuş... dediğim siyah formayı da yapıcakmısın... inşallah dedim ya kardeş bu tür şeyler insanın içinden gelmesiyle oluyo zaten beiştaşlıyım inşallah yaparım ok
rapman ellerine sağlık harika formalar yalnız senin beyaz şortlu tottenham formasında mavilikler var:S neden öyle oluyor bu arada kaptanlık pazumandı sorununu çözdüm paintten o premier lig aslanlı pazumandı kopyaladım sonra yapıştırdım oldu:D