YKG yok canım o orjinal arada bi orjinalde yapıyorum bu arada başlığıda değiştirdim zaten bu yüzden :)
YKG aslında onları yapmayı istiyorum ama elimde uygun temp yok bana iletirsen bende yapmaya çalışırım ok
torres26 ya kardesım cok thank you nıke forma ıcın o formanın sana resmını yollamaya calıscam google dan arattım ıste o formaya bu bı fantazı yaparmsn yaparsan sewınırım:D
torres26 arkadaslar ard arda ıkı msg attgm ıcın kusura bkmaın da resımlerı gostereım daa net olsn yanlız arkdakı yazı harıc olcak:) ıste bu model sprey modelı sewınırım dedgm gıbı:D kolay gelsn
rapman Orjinal Mesajı Yazan: YKG aslında onları yapmayı istiyorum ama elimde uygun temp yok bana iletirsen bende yapmaya çalışırım ok bulabilirsem koyucam. gs forması isteyen arkadaşlar lütfen elinde uygun temp bulunan arkadaşlar koyarlarsa iyi olur:)
rapman http://www.imageyukle.com/show.php/18704_all.png.html abi şunun kolundaki uefayı silebilirmisin armayı :)
YKG umarım beğenirsin NOT:Forma bana ait değildir rapman arkadaşın isteği üzerine uefa logolarını sildim sööliyimde sonra başım ağrımasın
rapman Orjinal Mesajı Yazan: YKG umarım beğenirsin NOT:Forma bana ait değildir rapman arkadaşın isteği üzerine uefa logolarını sildim sööliyimde sonra başım ağrımasın abi çok teşşekür ederim ellerine sağlık!! :)