Madd.Dogg evt hocam bjk yeni sezon tanıtıldı bu güzel forma serie bizim formalarıda eklermisin ? simdiden teşekkür ederiz tüm bjk taraftarları olarak
eren_can_erez Hocam arsenal yeni sezon formalarını yaparmısın lütfen ve yaptığın formalar çok güzel.Kolay gelsin.
Sickness Göğüs logoları biraz kalitesiz olmuş bide umbro logosu geçen sezon olduğu gibi omuza yakın biraz daha beyaz formada öyle yapmışsın ama çubukluda öyle olmamış,eline sağlık.
YKG Orjinal Mesajı Yazan: NoumÂ.21 Ellerine saglik, ancak kitserver'a atinca yamuk yumuk cikiyor formalar, nasil yapacagiz.? iyi aksamlar.. hocam kitservera atınca yamuk yumuk çıkyo diye cevap yazıp formaya çamur atma.kitservera nası yükleyeceğim diye sor bari onunda anlatımı sitede bulunuyo formalarda hiç bi sorun yok ;)
N.G. BARISH Ellerine saglik arkadasim formalar muhtesem;) Senden bi ricam olacak,zahmet olmazsa bos bir vaktinde BJKnin bu formasinida yaparmisin? En cok onu begenmistim yeni sezon formalarindan.
YKG hmm bunu taraftar formasi saniyodum,futbolcuların üzerinde görmedim çünkü ama bunu da yaparım bi ara
N.G. BARISH Orjinal Mesajı Yazan: YKG hmm bunu taraftar formasi saniyodum,futbolcuların üzerinde görmedim çünkü ama bunu da yaparım bi ara Ok simdiden sagol. Tesekkür ederim:)
eren_can_erez Bjk formaları çok güzel eline sağlık.Ayrıca bir isteğim olacak.Manchester United 2007-08 formalarını yaparmısın? Kolay gelsin.