_XXXcrAzyXXX_ Eline sağlık çok gsl olmuşlar fakat barcalenodaki logoyu o yeni logoları yapsaydın keşke
Sickness Orjinal Mesajı Yazan: _XXXcrAzyXXX_ barcalenodaki logoyu o yeni logoları yapsaydın keşke Bide renkler biraz daha mat olsaymış keşke,eline sağlık.
YKG Orjinal Mesajı Yazan: YKG beyler yorumlar ne olacak çok merak ediyorum :) ka. kere diyoz arastirin biaz die arka sayfalara baksan ostedigin formayi gorceksin ama yok son sayfaya bakip forma istemekdaha kolay
yilmassh baba formalar harıka ozellıkle ıspanyolyarasa valencıalar harıka olmus senden rıcam mıddlesbourgh formaları yaparsan cok sevınırım sımdıden saol ıyı calısmalar...
crazy_27 Orjinal Mesajı Yazan: YKG PSG 07-08 home Fulham 07-08 cubuklu Herzamanki gi süper olmuş kardeşim :) Alıntı yaptım çünki arka sayfada patlamasın emeğin:)
YKG Orjinal Mesajı Yazan: _XXXcrAzyXXX_ şu 2. formadaki sponsor yanlış olmuş bide temp yanlış çizim olarak biliyorsundur yani ewt logoyu biliyorum da temp in neresi yanlis
kingcampus1987 gerçekten çok süpersin,nerden buldun,nasıl yaptın bilmiyorum ama mükemmel ve sana teşekkürler.
eren_can_erez Arsenal 2007-2008 away formasını yaparsan sevinirim.Kolay gelsin.http://img215.imageshack.us/my.php?image=m60200wu2.jpgburadan resmini bulabilirsin ama birşeyleri yanlış yapmış olabilirim.