kero16 Arkadaşlar FENERBAHÇE takımının full faceleri olan varsa gönderebilirmi..valla sitede aradım ama bulamadım...formaları falan hallettim herşey çok güzel oldu ama Fenerdeki futbolcuların faceleri çok kötü...eğer varsa fenerdeki futbolcuların facelerini gönderirseniz çokkk mutlu olurum...şimdiden teşekkürler....
bLeKi başlığı "fb nin full facelerini arıyorum" şeklinde düzeltmelisin.. ben de burada faceleri veriyorsun sandım!
UmmY vallaha bende, bir baktim, aha cikabildi helesukur su faceler, actim adam face ariyor, biz ne yapiyoruz kardes:S?
BaD BoY Arkadaslar Bu Kadarda Olmaz Arkadas Bişey İstemiz Siz İstediğine Pisman Ettiniz Biraz Saygılı Olcak Çok Güzel Olcak Ama...
kero16 Yaaa bu kadar olay yapmanıza vallahi çok şaşırdım...nedir bu yaa yani birinin uyardıgını görüosunuz niye tekrar yazıosunuzki... "BaD BoY" kardeşmm anlayıslı ve insani oldugun için sonsuz teşekkürler......
fatih...07 kardeşim bende var fenerbahçe face pack isteyenlere atim msn den diğer türlü nasıl atılır bilmiyorum.isteyen varsa hotmailini yazsın foruma ben ekliim atim size.ama sadece fenerbahçe face var haberiniz olsun.faceler güzel ama forma falan yok.bide türk milli takım faceleri var...
ahmetsaado Arkadas bende isterim Fenerin Faceleri. a.h.m.e.t@hotmail.de göndersen memnun olurum. simdiden saol.
bLeKi tek tek uğraşmak yerine dosyayı rapid'e atıp linki buraya yazsan çok daha paylaşımcı bir davranışta bulunmuş olursun çünkü birçok kişi yerli takımların facelerini arıyor..
ahmetsaado Bana bisey gelmdei. Birsinde full faceleri varsa banada yolasin. adresim: a.h.m.e.t@hotmail.de simdiden tesekürler.