Orjinal Mesajı Yazan: ..ogalican..
Bulgaristanda 10 euro'luk onlara göre internet hızı. Saniyede 3000 kb.
Aradaki farkı düşündünüzmü..
alın birde resime bakın ... http://www.resminiz.com/images/426633networxBGSpeedTickhi.jpg
Eee ne olacak israillilerin eline geçti geçeli sürüneceğiz...
Bugün devlet kurumunu satan ülke yarın topraklarını da satar derdi bizim bir amcamız.. Böyle sistem mi olur ya :mad: ..
mıllet 38 dolarla japonyada 49 bitle bağlanıyor biz burda 50-70 dolara 2.48 biti anca görüyoz turktelekom altyapıyı hazırlamadan işe atıldı hemen... yazıklar olsun.
Sana kızıyorum ,hem de tebrik ediyorum böyle bir konu açtığın için.Neden kızıyorum oraya gelelim,Telekom u sattılar,yarında topraklarımızı satarlar demişsin,Telekomun satılması diye tanımladığın olay özelleştirmedir,Telekom yıllardır devletin elindeydi,ve hiçbir şekilde ileri gidemiyordu,seçimle bir bakan geliyordu,telekominasyonla ilgili bazı projeler üretiyordu,3 yıl sonra seçimle o gidiyordu,başka bakan geliyordu,ve onun projesini çöpe atıp baştan yapmaya başlıyordu,şunu kabul edelim ,devletin elindeki hiç bir işletme,kurum gelişme gösteremiyor,bunun için özelleşme harika bir olaydır,ki şuan telekom tam olarak özelleşemedi,süreç devam ediyor,özelleşmeye bilip bilmeden laf atmamanı öneririm.Telekomun satılması bizim işimize yarar.
sana yazıklar olsssun.Senin devletin biraz zOr yapar o bahsettiğin altyapıyı,ama telekom özelleşince,bunlara önem verilecek,bir sürü rakibi çıkacak,dünyanın her yerinde özel şirketler yürütüyor bu telefon,adsl işini,onun için bu konuda gelişmişler,ama senin eline düşşe bu iş,onlardan alıp,devlete vercen gene geleceğimizi.