03Gs1905 Daha çok ekmek yemen lazım.. İlk devrede 20 sayı fark yedin lam.. :D Çıkmak zorunda kaldığım için üzgünüm işyerinde olduğum için iş geldi kapatıp ona baktım.Akşam alırım anahtarını.. :D
MateJa Gürhandan ilk devrede 20 sayı fark yemek herkesin yapabileceği bişey değil.. tebrik etmek lazım..
03Gs1905 hayır bayağı hevesli geldi seni yenecem edecem diye..Bende fark olursa karışmam dedim..Neyse önemli değil.Seni de yeneceğiz sezai efendi bekle..
Venom Chicago Bulls(03Gs1905) 90-112 Phoenix Suns(_VeNoM_) Senin fırınlarca ekmek yemen gerek be Gürhan Abi
Batugol73 Ohooo gürhan abi o yenicemlerin şaka olduğunu sende biliyosun :D. Sonra ben nba oynamaya dün başladım.Biraz geliştirim kendimi o zaman gör sen beni.Bu arada Yasin ne yapmış öyle yaa :rolleyes:.Bizde yasin'le hep aynı takım.Fm'de At.Madrid NBA'da Phoenix ne iştir anlamadım :D
MateJa ve işte tarihi fark **Dallas(ÁĸЯΑΡ) 101-55 Bulls (03Gs1905)** bir ara 30-0 lık bir seri yakaladım.. heyecandan printscreen tuşuna bilem basamadım terry ev sahibi takımı baya bir susturdu..nasıl konuşacaklar bir daha bilemiyorum gürhancım :) burayada yaziyim dedim herkes görsün :D
Batugol73 Orjinal Mesajı Yazan: ÁĸЯΑΡ ve işte tarihi fark Dallas(ÁĸЯΑΡ) 101-55 Bulls (03Gs1905) bir ara 30-0 lık bir seri yakaladım.. heyecandan printscreen tuşuna bilem basamadım terry ev sahibi takımı baya bir susturdu..nasıl konuşacaklar bir daha bilemiyorum gürhancım :) burayada yaziyim dedim herkes görsün :D Öh be abi :D Gelde Gürhan abinin öcünü alim :D
03Gs1905 ben varım gel gel.Seni farklayım keyfim yerine gelsin. Bu gün keyfim ve beynim yok gibi. O yüzden öyle oldu o maçlar.. Gürhan(Bulls)129-Burak(Spurs)88 Başka dübürü kaşınan varsa gelsin..Sezai ile dalgasına oynuyoruz biz onun maçları dikkate almayın pek..
03Gs1905 Loul Deng-AwAsOmE DuNkEr-58 sayı BeN wAlLaCcE-DiRtY WoRkEr-39 sayı KiRk HeİnRiCh-ThE OrGanization-18 sayı Ben Gordon-The men of me-8 sayı Bulls138-Dallas121 Geçmiş olsun umutcan 5-4 :P NE ne? :D
MateJa hileci gürhan.. buldun morali bozuk adamı.. nereye geçmiş oluyo önce sen seride geç bakalım.. gürhan: 1-5 :sezai.. daha 5 fırın ekmek yemen lazım :)
03Gs1905 İşin ilmini çözdük sayılır.. Son saniyede uzatmadan dönen maç Andreas Nicoini..58 sayı süper performans.. Tabi T-Mac'in 85 sayısının galibiyete yetmemesine rağmen oynadığı oyun süperdi.. Maç İnfo: Salon:United Center Takımlar:Bulls Vs Houston Oyuncular: Last_Blow(Cenk)-Houston 03Gs1905(Gürhan)-Bulls Maçın stats ekranı:
03Gs1905 Maç tablom Sezai 9 - Gürhan 1 (gülmeyin döverem) Umut 8 - Gürhan 5 Taha 2 - Gürhan 1 Cenk 0 - Gürhan 2 Doan 0 -Gürhan 1 Tayfo 0 -Gürhan 1