Bu Siagames,EA Sport,Eidos ya da menejerlik oyunu çıkartan başka firmalar varsa onların hepsi,beni kanser edecek.Kardeşim 1 sene bekliyorsun, o 1 sene içinde oyunun bir sonraki versiyonuna hazırlanıyorsun.Bilgi topluyorsun,analizler yapıyorsun,testler yapıyorsun, yapıyorsunda yapıyorsun. Sonra intermet sitelerinde oyunun çıkacağı tarihi söyleyip bu oyunu çok seven insanları (bizleri) heyecanlandırıyosun. Sonra oyunu çıkarıyorsun ? Eeee ? Fos..Koca bir fos. Ondan sonra vay efendim 7.0, yok efendim 7.1..Yaptığın hataları düzeltmeye çalışıyorsun adına da "Patch" diyorsun. 1 sene boyunca bu firmada çalışan adamlar ne yapıyor? Oyunu çıkarmadan önce testlerini yap,sonra çıkar.Bu hataları oyunu oynayan insanlar değil,firma çalışanları görsün.Bildim bileli böyle bu işler.Bütün oyun şirketleri için geçerli.menejerlik oyunu çıkarmak zor iştir.Bu oyun türünde iyi rant sağlanır.Bunu bilen ne idüğü belirsiz her oyun şirketi menejerlik oyunu çıkarmaya çalışıyor.Ama beceremiyorlar.BE-CE-RE-Mİ-YOR-LAR. Bu gidişle de yamasız,hatasız bir kerede oyun çıkartacak bir baba yiğit gelmez. Şeytan diyor;bırak mesleğini, işini gücünü buna yoğunlaştır adam akıllı bir menejerlik oyunu çıkar.Adını da " Excellent Manager" koy. Valla yapacam ya. Az kaldı..