FeneRli38 öle yapmıcan kitserver a atacan ondan sonra geri gelcen oradaki setup a bascan remove deyip install a bascan
burtiki kardes acaba bunları kitserver dosyası olarak toparlamayı düşünüyomusun oyle bisi yaparsan tam super olacak
mehmedinho50 Oftasspor SET (2) Besiktas JK SET Beyaz Siyah Armali Cubuklu -Kaleciler- Mavi Turuncu Sari
mehmedinho50 ne BJK ye yorum var nede Barcelona setlerime, bumu sizin emege sayginiz arkadaslar, king07 arkadasim sana tskr ediyorum ;)
_M e E r t y z_ **Arkadasım Besitas formaları çok iyi olmuş eline saglık ama ben kaleci formalrını bir turlu çalıstıramadım oyunda forma nın sekli bozuluyo acaba config dosyasını buraya yazabilirmisin mesela model no su kaç:confused: **
harun1903 Orjinal Mesajı Yazan: _M e E r t y z_ Arkadasım Besitas formaları çok iyi olmuş eline saglık ama ben kaleci formalrını bir turlu çalıstıramadım oyunda forma nın sekli bozuluyo acaba config dosyasını buraya yazabilirmisin mesela model no su kaç:confused: armalı formada öyle çıkıyo keşke gbd şeklinde yayınlasaydın :)