.ultrAslan. Resim süpermis:D Cezai misin nesin, uyardıgın için teşekkür ediyorum cümlelere büyük harfle başlanır! Her mesajında imla kurallarına dikkat ediyomuş gibi uyarıyor bide..Neyse Evet batugol dogru demişssin,iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır demişler...Cevabımıda yazarım,ezik degiliz!!! zuhahah cezai, kotpum ali kardes :D:D:D:D 03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: .ultrAslan. Resim süpermis:D Cezai misin nesin, uyardıgın için teşekkür ediyorum cümlelere büyük harfle başlanır! Her mesajında imla kurallarına dikkat ediyomuş gibi uyarıyor bide..Neyse Evet batugol dogru demişssin,iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır demişler...Cevabımıda yazarım,ezik degiliz!!! zuhahah cezai, kotpum ali kardes :D:D:D:D İstersen kopartalım seni de kafadan...Haha hah ha.. (telif hakkı eski şovmenlerden Yıldo'ya aittir) Yerinizi bilin yoksa bildirmesini biliriz..Konu içinde tartışma görmek istemiyorum bundan sonra.Bu uyarım tüm üyelerin dikkatine.. rapper Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: .ultrAslan. Resim süpermis:D Cezai misin nesin, uyardıgın için teşekkür ediyorum cümlelere büyük harfle başlanır! Her mesajında imla kurallarına dikkat ediyomuş gibi uyarıyor bide..Neyse Evet batugol dogru demişssin,iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır demişler...Cevabımıda yazarım,ezik degiliz!!! zuhahah cezai, kotpum ali kardes :D:D:D:D İstersen kopartalım seni de kafadan...Haha hah ha.. (telif hakkı eski şovmenlerden Yıldo'ya aittir) Yerinizi bilin yoksa bildirmesini biliriz..Konu içinde tartışma görmek istemiyorum bundan sonra.Bu uyarım tüm üyelerin dikkatine.. adam bişey dememiş yaw çok üzerine gitmişsin sanki... neyse ben resimdeki adamların üzerlernde yazanların gerçekten doğru olduğunu düşünmüyorum yani mizah amaçlı uydurulmuş bişey... « Önceki Sayfa Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: .ultrAslan. Resim süpermis:D Cezai misin nesin, uyardıgın için teşekkür ediyorum cümlelere büyük harfle başlanır! Her mesajında imla kurallarına dikkat ediyomuş gibi uyarıyor bide..Neyse Evet batugol dogru demişssin,iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır demişler...Cevabımıda yazarım,ezik degiliz!!! zuhahah cezai, kotpum ali kardes :D:D:D:D İstersen kopartalım seni de kafadan...Haha hah ha.. (telif hakkı eski şovmenlerden Yıldo'ya aittir) Yerinizi bilin yoksa bildirmesini biliriz..Konu içinde tartışma görmek istemiyorum bundan sonra.Bu uyarım tüm üyelerin dikkatine.. rapper Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: .ultrAslan. Resim süpermis:D Cezai misin nesin, uyardıgın için teşekkür ediyorum cümlelere büyük harfle başlanır! Her mesajında imla kurallarına dikkat ediyomuş gibi uyarıyor bide..Neyse Evet batugol dogru demişssin,iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır demişler...Cevabımıda yazarım,ezik degiliz!!! zuhahah cezai, kotpum ali kardes :D:D:D:D İstersen kopartalım seni de kafadan...Haha hah ha.. (telif hakkı eski şovmenlerden Yıldo'ya aittir) Yerinizi bilin yoksa bildirmesini biliriz..Konu içinde tartışma görmek istemiyorum bundan sonra.Bu uyarım tüm üyelerin dikkatine.. adam bişey dememiş yaw çok üzerine gitmişsin sanki... neyse ben resimdeki adamların üzerlernde yazanların gerçekten doğru olduğunu düşünmüyorum yani mizah amaçlı uydurulmuş bişey... « Önceki Sayfa
rapper Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: .ultrAslan. Resim süpermis:D Cezai misin nesin, uyardıgın için teşekkür ediyorum cümlelere büyük harfle başlanır! Her mesajında imla kurallarına dikkat ediyomuş gibi uyarıyor bide..Neyse Evet batugol dogru demişssin,iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır demişler...Cevabımıda yazarım,ezik degiliz!!! zuhahah cezai, kotpum ali kardes :D:D:D:D İstersen kopartalım seni de kafadan...Haha hah ha.. (telif hakkı eski şovmenlerden Yıldo'ya aittir) Yerinizi bilin yoksa bildirmesini biliriz..Konu içinde tartışma görmek istemiyorum bundan sonra.Bu uyarım tüm üyelerin dikkatine.. adam bişey dememiş yaw çok üzerine gitmişsin sanki... neyse ben resimdeki adamların üzerlernde yazanların gerçekten doğru olduğunu düşünmüyorum yani mizah amaçlı uydurulmuş bişey... « Önceki Sayfa