omer811 bu kitservari nereye atcaz masaüztünde mi durcak eğer konamı/pes 6 klasörüne atmaya çalışırsak hata veriyo yazılıma korulu falan diyo atamıyoz yani cvp lütfennnn
kral_fb emica valla google nah BÖLEbaslık atıyon görende zannedio güzel bi yer bi girion indirecek yer yok:mad:( abi boşuna girdik
siyahi26 ben top yamasını yaptım ama hep yeşil bir top çıkıyo bu sorunu nasıl gideririz. Çıkan topu sildiğim zaman da oyundan atıyo. Orjinal oyunda ise sadece sarı top çıkıyo. toplar değişmiyo yani. ben bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
Life. Orjinal Mesajı Yazan: S n i p e r Orjinal Mesajı Yazan: fb_ferhat66 link ölmüş upload edermisin Birde Bunu Dene 600 Küsür Top var T ı k l a abi aynen senin dediğiniz gibi yaptım ama maçlarda hep altın ve beyaz renkte bi top çıkıo sinir oldım yardımcı olabilirmisin
gencfb07 Orjinal Mesajı Yazan: murattara BU LİNK ÖLMÜS BİRİ İLGİLENSİN LÜTFEN tamam hemen 188 cenaze hizmetlerini arayayım
_M e E r t y z_ Link ölmüş umarım yöneticiler bunu görür.Top yamsı arayanlar içinse aşağıdaki linkte çok daha kapsamlı bir yama var umarım işinize yarar _M e E r t y z_ Kitserver Dosyaları Download ve Yardım Bölümü