demirci_ab0 yaa abi bu bende pek iyi olmadı normal menü de falan iyi ama maçta ekran sürükleniyo ve devre arasında 2 - 3 dk simsiyah bi ekran (sadace masu görünüyo) öyle bekletiyo ve maç sonunda takılıyo ve oyundan atıyo. ..... x ..... bellek adresine başvuruldu bellek writen olamadı ... gibi şeyler yazıyo. lütfen yardım
demirci_ab0 bu aradasistem özellikleri şöyle : ekran kartım NVIDIA fx 5500 (256 mb) ram 512 mb 3,20 GHz Yardım için Şimdiden tşkr
demirci_ab0 aaaaabbbbbbbbiiiiii bu gerçekten daha önemli... fifa 07 yi sildim yeniden yükledim. ama yine de hata veriyo ve oyundan atuyo. yaa kayıtlı oyunlarımı bile sildim uninstall yapdıktan sonra kalan dosyaları sildim ama yinede oyundan atıyo neyapacağımı bilmiyorum çok acillll yardım pls.
Venom **Flood yapmak (üst üste mesajlar atmak) yasaktır. Bu konuda başka uyarı yapılmayacaktır. Kurallara biraz daha özen gösterelim.**
TheSeyTan1907 aRkadaşLar oyun iÇinde değiL aMa menüLerde donma sorunu yaŞıyorum.. Ekran Kartı : Nvidia GeForce Fx 5500 (256 mb) Ram:1 gb + biosta fast writer seçeneğini bi türLü qöRemedim yardım edebiLir miSiniz?
junior sapık dostum cvplara aramı verdin benimkide aynı sorun baya bi kasıyor 32 mblık ekran kartında daha rahat açıyodu bu ati radeon 9600 pro ekran kartında çok kasıyor rem 512+256 bi çzümü varsa iletirsen sevinirim
batuhan007 Arkadşım burndragon benm ekran kartı Nvidia GeForce 5200 bana hangi ayarları önerirsin. :cool: