RaphaeLmiX bende de sorun var... aynı şekilde oyuncu sevinirken sorun var... ekran kartım x1600pro ati ve board P4p800-x Asus..Fast wRite die bi seçenek de bulunmuyor yardımlarınızı bekliyorum :|
snyper5 emeğine sağlık arkadaşım senin sayende artık highda oynayabiliyorum sanki yeni oyun yüklemişim gibi oldu başka oyun oynuyom sanki ellerine kollarında sağlık klavyene sağlık sağol
FifaMen Ya arkadaşlar şu ilk sayfadaki resimler bozulmuş lütfen yeni link filan verin yalvarırım size.
burndragon Orjinal Mesajı Yazan: fifamen Ya arkadaşlar şu ilk sayfadaki resimler bozulmuş lütfen yeni link filan verin yalvarırım size. Dostum 15 ŞUBAT 2007 Saat: 19:20 itibari ile resim ve dosyalarda hiç bir sorun yoktur kontrol ettim!!!!!Rap..share de altta çıkan kodu kutucuğa yaz enter de tamamdır!!!!
FifaMen fast writer ım auto da bios dan baktım.Ekran kartım 256 mb fx 5500 nvidia.Ramim 1 gb.Anakartım amd 3000+.Diğer oyunlar tıkıt tıkır çalışıyo ama bu gerçekten çok takılıyo.Görüntü kalitem 800*640 medium olmasına rağmen.Bunun nedenini anlayamadım gitti.Bana herşeyi baştan anlatır mısın?İlk linktekileri yedekleyip yenilerini kopyaladım.Sorun nerden kaynaklanıyo?Nvidia ayarlarım aynen ss lerdeki gibi.Ama olmuyo hala çok yacaş
FifaMen ha birde o rapid linklerinden 3 ü çalışmıyo bende.Çok fazla yanlış şifre girdiniz diyor.Lütfen yardım et abi ya çıldırıcam
burndragon Orjinal Mesajı Yazan: fifamen ha birde o rapid linklerinden 3 ü çalışmıyo bende.Çok fazla yanlış şifre girdiniz diyor.Lütfen yardım et abi ya çıldırıcam Selam dostum öncelikle rapid için önce cookies lerini sil sorun çözülür...gelelim oyununa öncelikle okuduğum kadarı ile çok patch yüklemişsin onlardan kaynaklanabilir tavsiyem tekrar oyunu kurman ama sanırım sen benim dosyalrdan 6600gt olanı indirmişsin onu diğer tüm kartlar için olanla değiştir ozaman fastwrite ta gerek kalmaz çünkü o ayarda blurmotion açıktı sende kasar yani sen tüm kartlar için olanı yükle sorunun çözülecekitir , son birşey daha eğer oyun menülerde kasıyorsa CRACK ini değiştir sorun odur..yine takılırsan sor....
FifaMen Orjinal Mesajı Yazan: burndragon Orjinal Mesajı Yazan: fifamen ha birde o rapid linklerinden 3 ü çalışmıyo bende.Çok fazla yanlış şifre girdiniz diyor.Lütfen yardım et abi ya çıldırıcam Selam dostum öncelikle rapid için önce cookies lerini sil sorun çözülür...gelelim oyununa öncelikle okuduğum kadarı ile çok patch yüklemişsin onlardan kaynaklanabilir tavsiyem tekrar oyunu kurman ama sanırım sen benim dosyalrdan 6600gt olanı indirmişsin onu diğer tüm kartlar için olanla değiştir ozaman fastwrite ta gerek kalmaz çünkü o ayarda blurmotion açıktı sende kasar yani sen tüm kartlar için olanı yükle sorunun çözülecekitir , son birşey daha eğer oyun menülerde kasıyorsa CRACK ini değiştir sorun odur..yine takılırsan sor.... abi senin dediğin ilk linkteki dosyaları kopyaladım ve rapid olayını çözdüm.High da daha az kasmaya başladı.Daha sonra biosuma baktım fast write seçeneği zaten açık durumda yani autoda.Oyunu aldığım yer türkçe koymuş içine oyunu yüklediğim anda türkçe oluyo ve unistall'ı da yok.Bana ingilizce dosyası atabilecek var mı?
mtarik34 kardeş naba bir yardım edermisiniz sistem celeron cpu 2,00ghz ram 364 ati 9250 ekran kartı ilk linki indirim içindeki dosyaları c=/programfiles/easport/fifa07/data/cmn. içine attım simdi fifa 2007 hiç açılmıyor lütfen yardım edin arkadaslar
HakanoFB Benikisi NVIDIA GeForce 6800 GS,Pentium(R) D CPU 3.20GHz,1,00 GB RAM,baglanti hizim 12 M bende takilma tek hamachide oynadigimda oluyor (hic hamachiz denedim bilmiyorumda nasil oynanildigini) offlinedada hic bir takilma yok ben ne yapmam lazim ?????
gaffurum_nasilim Arkadaşım benim ekran kartım invidia fx5500 fifa da blu efektini nasıl alabilirim yardımcı olursan çok sevinirim.Yok bu kartla olmaz iş yapmaz bu kart dersen agp slotlu hangi kartı tavsiye edersin
murats arkadaşım bende fx 5700 vdt 128 msı nvidia chipsetli ekran kartı 512 ram 2.80 amd cpu var bi ara format attım daha sonra fifayı yükledim hiçbişeyde sorun yok ama bir sorun var her şeye bedel oldu oyunu açıyorum menülerde ve maç sırasında donmalar var hele menüde çıldırtıyo beni en son güncelleştirmeleri yaptım.ekran kartına ama sorun varrrr yardım ederseniz sevinirim
murats Orjinal Mesajı Yazan: murats arkadaşım bende fx 5700 vdt 128 msı nvidia chipsetli ekran kartı 512 ram 2.80 amd cpu var bi ara format attım daha sonra fifayı yükledim hiçbişeyde sorun yok ama bir sorun var her şeye bedel oldu oyunu açıyorum menülerde ve maç sırasında donmalar var hele menüde çıldırtıyo beni en son güncelleştirmeleri yaptım.ekran kartına ama sorun varrrr yardım ederseniz sevinirim bu arada yukarıdaki ayarlara ek olarak nvidia settingsdeki ayarlarda şunlar:image settins high performance:antialising stting 2x:anisotropic filtering 4x. oyunda ayarlarda 800x600 medium biosda frame wrihte açık ve artık bunlarıda ayrıntılı şekilde yazdım ama hala yardım eden yok ya bu msjıma cevap gelmesse en fazla 2 gün yaşarım yada deli olurum...olmuyor işte olmuyor daha önce yoktu böle sorun 2 format öncesine kadar yoktu.bu aralar moda oldu benim pcde bide gta san andreas call of duty2 var onları roket gibi oynuyor nedir bu fifadaki sorun ya 2 kerede kaldırıp tekrar yükledim ekrandan hariç başka bi problemden olma ihtimali varmı ya birde oyuna hiçbir patch yok. saygılar..
murats ya trabzonluyuz diyemi bi yardım eden yok anlamadım valla kim ne yazarsa cevap var bize bi cevap gelmedi 50 kere yazdık sorunumuzu ama neyse bu forumda ....