pipirik arkadaşlar, yapmış olduğum yamayı sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Oyunun tümü genelinde %90 oranında türkçeleştirme yaptım. Kariyer modda gazeteler ve yönetim mesajları %95 türkçe, menüler türkçeleştirildi. Oyun başlarken taktik yardımlar türkçeleştirilme aşamasında. güle güle kullanmanız dileğiyle. http://www.mytempdir.com/1020551 Paylaşmak güzel şeydir, değerler paylaşıldıkça artar...
_TaYFo_ Başlığın forum kurallarına aykırı,büyük harf,lütfen küçült aksi taktirde kilitlemek zorunda kalacağım Foruma yazmaya başlamadan önce forum kuralları okunsun.
oricalcus arkadasım bu yama daha önce verildi.. fifa %90 türkce yama konusundaki yamayla aynı.. bu yama mustafa hamurcuya aittir yazıo sen osan saol ama deilsen hırsızlık yapma ben yaptım deme!!
pipirik evet arkadaşlar yamayı ben yaptım. adım mustafa hamurcu. inşallah beğenmişsinizdir. çeviriye devam ediyorum. ilerledikçe upload yapacağım. burayı takip edin. yorumlarınızı esirgemeyiniz.
oricalcus sen osan eline saglık abicim.. saol gercekten güzel olmus yama.. devamının gelmesini dileriz..
fifaslan07 kardes turksell deil turkcell olcak bunu duzeltirsen sevinirim cok tesekkurler yama icin sonunda duzgun bi tr yaması cıktı cokk saol tkrarr
fifaslan07 bi sey daha var kardes ana menude kayıtlı kariyerler yazıyo orda sadece kariyerler yok onun yerine kayıtlar gibi bisey yazablrsin cok fzla kusur bldum sanki bnde :) eer yamayı gelistirirken bunlarıda goze alırsan sevinirim
darkmen_25 kardeş reklam panolarını değişmek için bi program varmı varsa link verebilirmisiniz yücel sevgiler :)
Birkan32 slm mustafa abi.ben yamayı yükledim.eline bilgine sağlık.yalnız bi tek sorunla karşılaştım.kayıtlı oyunlar açılabiliyo ama kayıtlı olan profil açılmıyo.bunun bi çaresi var mı? benim önceki profilimi belgelerim/fifa 07/A.profiles klasörünü A.profiller olarak ve içideki A.profiles dosyasını A.profiller olarak değiştirdim ama yinede kayıtlı profilimi görmedi.bu sorunun çözümünü biliyosan lütfen beni ve benimle aynı sorunu paylaşanları(varsa) bilgilendirir misin