wolkie00 beyler aynı ekran kartı bende de var ama ben oyunu yükleyemedim bile... setup tayken hani dil seçme ekranı geliyo ya hangi dilleri yüklememizi isteyen ben sadece ingilizce yi seçiyorum ama next derken makine kitleniyo ( bu arada diğer dilleri de denedim ama bi şey farketmedi) bende sistem kaldırmıyo dedim bıraktım yüklemeyi ama bu sistemle oynayan varsa bi daha mı denesen ne yapsam yardım please..... (bu arada windows me kullanıyorum bundan olabilirmi)
wolkie00 beler pardon yaa readme şimdi okudum da sadece 200 ve xp de çalışıyomuş yeni gördüm :)yine xp ye döncez anlaşılan...
gosa Orjinal Mesajı Yazan: wolkie00 beyler aynı ekran kartı bende de var ama ben oyunu yükleyemedim bile... setup tayken hani dil seçme ekranı geliyo ya hangi dilleri yüklememizi isteyen ben sadece ingilizce yi seçiyorum ama next derken makine kitleniyo ( bu arada diğer dilleri de denedim ama bi şey farketmedi) bende sistem kaldırmıyo dedim bıraktım yüklemeyi ama bu sistemle oynayan varsa bi daha mı denesen ne yapsam yardım please..... (bu arada windows me kullanıyorum bundan olabilirmi) systeminin gücü nasıl windows me de olmas neden diosan benim arkadaştada war ona götürdüm cd yi olmadı demekki windows me de olmuo sisteminin gücünü belitirsen dahada yardımcı olabilirim
ANIL67 beyler bende ATI war ozelliklerine nerden bakabılırım:confused: bılen arkadaslar yardım edebılırmı.
KungLao Orjinal Mesajı Yazan: gosa arkadaşlar NVIDIA GeForce FX 5200 128 mb ekran kartı ile pes 6 yı nasıl oynarım hızlımı yavaşmı walla kardes bende de aynı kart var ben tam performans oyanayamıycağımı bildim için yeni bir ekran kartı siparısı verdim ...nerden biliorum tam performans alamıcamı dedinizi duyar gibiyim ..oyuunu daha yukleyip bakmadım bile ama %99 eminim nvid 128 mb 5200 ekran kartında çok rahat oynayamazsın... acıklıyım...bak benim pc özelliklerim cok yuksek sadece ekran kartım 128 5200 dur ve ben bu sekilde PES4 ü tam performans oynayamıyordum düsünün pes4 diorum yanlıs duymadınız...ondan sonra PES5 cıktı onu da oyuzden evde fazla oynayamadım ama artık yeter dedim ve siparıs verdim yeni bir kart markası tabiki ATİ :) tavsiyem ekran kartınızı değiştirin...benim gibi...
KungLao Orjinal Mesajı Yazan: gangster58 Hizli oynarsin cünlü bendede aynisi var! kardes sen nasıl oldu da o ekran kartı ile hızlı oynuorsun anlamadım ...ben pes4 ü oynarken kasıordu ...o kartla ...şimdi pes6 var pes4 de değil...walla kardes bence sen iyi bir ekran kartında pes6 oynamadın icin tam performans nasıl bilmiorsun veya hızlı oynamak herneyse..işte.....deeğişip değişmemek sana kalmıs sonucta sen oynucan :)
KungLao ge force mx 4000 benimkisi çok rahat oynuyom ama tam hızı yakalayamıyom sana da tavsiyem iyi bir ekran kartında oyna oyunu ozaman karar ver ...bu arada senin yasın gercekmi???yani gercekten 8 yasındamısın? taptuk 128 mb fx5200 de gayet rahat çalışıo yalnız keskinliği yumuşatma ayarları kapalı, eşyönsüz süzme uygulama denetlemeli olmalı ayrıca oyunu medium ayarda oynaman gerek. Tabi sadece ekran kartına bakmıyo oyun ram in azsa oynayamazsın. gosa Orjinal Mesajı Yazan: Kung_Lao ge force mx 4000 benimkisi çok rahat oynuyom ama tam hızı yakalayamıyom sana da tavsiyem iyi bir ekran kartında oyna oyunu ozaman karar ver ...bu arada senin yasın gercekmi???yani gercekten 8 yasındamısın? ewet gerçektende 8 yaşındayım 9una girdim.pes manyağıyım. system ram:512 mb ghz:2.4 ghz ekran kartı:128 mb GeForce fx5200 hdd:80gb by_hunter_16 System Ekran Kartı : 128 Geforce FX 5200 Ram : 256 mb ( Değiştiriceğim ) HDD : 40 GB ( Bu Da Değişcek :D ) GHZ : 2.6 Ben Hiç mi Hiç Bi Kasıntı Göremedim 1024*768 Wide Camera Açısıyla Oynuyorum Medium Detail Mod'da Ama Kasma Yok wolkie00 tamamdır .... xp yi kurunca oyunu yükleyebildim ve oynuyorum şu an...:D ekinci07 tam performans ile oynamak için hangi kartı önerirsiniz fx 5500 var bende lowda takılmadan oynayabilirmiyim Offline Orjinal Mesajı Yazan: Kung_Lao ge force mx 4000 benimkisi çok rahat oynuyom ama tam hızı yakalayamıyom sana da tavsiyem iyi bir ekran kartında oyna oyunu ozaman karar ver ...bu arada senin yasın gercekmi???yani gercekten 8 yasındamısın? yok kardeş 19 yaşındayım ama yaş bölümünü hızlı geçtiğim için 8 çıkmış glba ben 10 yaşımdan beri pes serisinin hepsini bilir ps1 de de oynuyodum ps2 de de şimdi pc Cn8 Bende de fx5200 var 1024*168 te low da donmadan anca oynayabiliyorum. (P4 2.6 512Ram ) Takılmadan oynayabildiğini söyleyenler ben mediumda takılmadan oynayamıyorum Milanbaros benim sistem 256 fx 5200 512 ram 2.8 ghz 80 gbyt harddisk ama 640x480 mediumda kasarak oynuyorum yokmu çözümü 3d ayarlardan falan Milanbaros Orjinal Mesajı Yazan: by_hunter_16 System Ekran Kartı : 128 Geforce FX 5200 Ram : 256 mb ( Değiştiriceğim ) HDD : 40 GB ( Bu Da Değişcek :D ) GHZ : 2.6 Ben Hiç mi Hiç Bi Kasıntı Göremedim 1024*768 Wide Camera Açısıyla Oynuyorum Medium Detail Mod'da Ama Kasma Yok biraz atıyorsun gibi geldi bana ama Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
taptuk 128 mb fx5200 de gayet rahat çalışıo yalnız keskinliği yumuşatma ayarları kapalı, eşyönsüz süzme uygulama denetlemeli olmalı ayrıca oyunu medium ayarda oynaman gerek. Tabi sadece ekran kartına bakmıyo oyun ram in azsa oynayamazsın.
gosa Orjinal Mesajı Yazan: Kung_Lao ge force mx 4000 benimkisi çok rahat oynuyom ama tam hızı yakalayamıyom sana da tavsiyem iyi bir ekran kartında oyna oyunu ozaman karar ver ...bu arada senin yasın gercekmi???yani gercekten 8 yasındamısın? ewet gerçektende 8 yaşındayım 9una girdim.pes manyağıyım. system ram:512 mb ghz:2.4 ghz ekran kartı:128 mb GeForce fx5200 hdd:80gb by_hunter_16 System Ekran Kartı : 128 Geforce FX 5200 Ram : 256 mb ( Değiştiriceğim ) HDD : 40 GB ( Bu Da Değişcek :D ) GHZ : 2.6 Ben Hiç mi Hiç Bi Kasıntı Göremedim 1024*768 Wide Camera Açısıyla Oynuyorum Medium Detail Mod'da Ama Kasma Yok wolkie00 tamamdır .... xp yi kurunca oyunu yükleyebildim ve oynuyorum şu an...:D ekinci07 tam performans ile oynamak için hangi kartı önerirsiniz fx 5500 var bende lowda takılmadan oynayabilirmiyim Offline Orjinal Mesajı Yazan: Kung_Lao ge force mx 4000 benimkisi çok rahat oynuyom ama tam hızı yakalayamıyom sana da tavsiyem iyi bir ekran kartında oyna oyunu ozaman karar ver ...bu arada senin yasın gercekmi???yani gercekten 8 yasındamısın? yok kardeş 19 yaşındayım ama yaş bölümünü hızlı geçtiğim için 8 çıkmış glba ben 10 yaşımdan beri pes serisinin hepsini bilir ps1 de de oynuyodum ps2 de de şimdi pc Cn8 Bende de fx5200 var 1024*168 te low da donmadan anca oynayabiliyorum. (P4 2.6 512Ram ) Takılmadan oynayabildiğini söyleyenler ben mediumda takılmadan oynayamıyorum Milanbaros benim sistem 256 fx 5200 512 ram 2.8 ghz 80 gbyt harddisk ama 640x480 mediumda kasarak oynuyorum yokmu çözümü 3d ayarlardan falan Milanbaros Orjinal Mesajı Yazan: by_hunter_16 System Ekran Kartı : 128 Geforce FX 5200 Ram : 256 mb ( Değiştiriceğim ) HDD : 40 GB ( Bu Da Değişcek :D ) GHZ : 2.6 Ben Hiç mi Hiç Bi Kasıntı Göremedim 1024*768 Wide Camera Açısıyla Oynuyorum Medium Detail Mod'da Ama Kasma Yok biraz atıyorsun gibi geldi bana ama Sonraki Sayfa »
by_hunter_16 System Ekran Kartı : 128 Geforce FX 5200 Ram : 256 mb ( Değiştiriceğim ) HDD : 40 GB ( Bu Da Değişcek :D ) GHZ : 2.6 Ben Hiç mi Hiç Bi Kasıntı Göremedim 1024*768 Wide Camera Açısıyla Oynuyorum Medium Detail Mod'da Ama Kasma Yok
ekinci07 tam performans ile oynamak için hangi kartı önerirsiniz fx 5500 var bende lowda takılmadan oynayabilirmiyim
Offline Orjinal Mesajı Yazan: Kung_Lao ge force mx 4000 benimkisi çok rahat oynuyom ama tam hızı yakalayamıyom sana da tavsiyem iyi bir ekran kartında oyna oyunu ozaman karar ver ...bu arada senin yasın gercekmi???yani gercekten 8 yasındamısın? yok kardeş 19 yaşındayım ama yaş bölümünü hızlı geçtiğim için 8 çıkmış glba ben 10 yaşımdan beri pes serisinin hepsini bilir ps1 de de oynuyodum ps2 de de şimdi pc Cn8 Bende de fx5200 var 1024*168 te low da donmadan anca oynayabiliyorum. (P4 2.6 512Ram ) Takılmadan oynayabildiğini söyleyenler ben mediumda takılmadan oynayamıyorum Milanbaros benim sistem 256 fx 5200 512 ram 2.8 ghz 80 gbyt harddisk ama 640x480 mediumda kasarak oynuyorum yokmu çözümü 3d ayarlardan falan Milanbaros Orjinal Mesajı Yazan: by_hunter_16 System Ekran Kartı : 128 Geforce FX 5200 Ram : 256 mb ( Değiştiriceğim ) HDD : 40 GB ( Bu Da Değişcek :D ) GHZ : 2.6 Ben Hiç mi Hiç Bi Kasıntı Göremedim 1024*768 Wide Camera Açısıyla Oynuyorum Medium Detail Mod'da Ama Kasma Yok biraz atıyorsun gibi geldi bana ama Sonraki Sayfa »
Cn8 Bende de fx5200 var 1024*168 te low da donmadan anca oynayabiliyorum. (P4 2.6 512Ram ) Takılmadan oynayabildiğini söyleyenler ben mediumda takılmadan oynayamıyorum
Milanbaros benim sistem 256 fx 5200 512 ram 2.8 ghz 80 gbyt harddisk ama 640x480 mediumda kasarak oynuyorum yokmu çözümü 3d ayarlardan falan
Milanbaros Orjinal Mesajı Yazan: by_hunter_16 System Ekran Kartı : 128 Geforce FX 5200 Ram : 256 mb ( Değiştiriceğim ) HDD : 40 GB ( Bu Da Değişcek :D ) GHZ : 2.6 Ben Hiç mi Hiç Bi Kasıntı Göremedim 1024*768 Wide Camera Açısıyla Oynuyorum Medium Detail Mod'da Ama Kasma Yok biraz atıyorsun gibi geldi bana ama