S n i p e r Orjinal Mesajı Yazan: kutays bu stadları nasıl eklicez kardeş Çıkan klasorleri Kitserver/gdb/stadiums altına at map dosyanada verdiğim idleri ekle
S n i p e r Orjinal Mesajı Yazan: PADFOOT Beyler kusura bakmayın bölüyorum ama krampon ekleme nasıl yapılıyor. Bir bilen ya da elinde dökümanı olan yardımcı olabilir mi?Şİmdiden teşekkürler Bot eklerken iki tane dosya importlayacaksın idleri üzerinde yazar GGS ile 0_text.afs dosyasına import et
Ronaldinyo10 Beyler öncelikle elinize sağlık. ben oyuncular editlenmemiş yeni takım ve futbolcu eklenmemiş oyuncu ve stat isimleri düzeltilmiş bir option file arıyorum varsa yayınlarmısınız. şimdiden teşekkürler
S n i p e r Orjinal Mesajı Yazan: muhammedkenan Beyler öncelikle elinize sağlık. ben oyuncular editlenmemiş yeni takım ve futbolcu eklenmemiş oyuncu ve stat isimleri düzeltilmiş bir option file arıyorum varsa yayınlarmısınız. şimdiden teşekkürler İlk sayfalarda bir option file yayınladık ordan indir
Strojen http://files.filefront.com/KONAMI_WIN32PES6OPTbyStrorar/;6204572;;/fileinfo.html option file son güncelleme, türk takımlarını güncelledim, oyunda olmayanları yarattım ve oyuncuların özelliklerini ayarladım, sonradan parlayan genç oyuncuları düzenledim(kerim, arda, aydın, mehmet sedef...), en azından bi indirip denemenizi öneririm, diğer option filenin yedeğini alın ve bir bakın nasıl olmuş
S n i p e r Orjinal Mesajı Yazan: kutays sniper kardeş saracoglu warmı stadlarda varsa yollarmısın tek olarak hayır Şükrü Saraçoğlu stadı TSL ile yayınlanacaktır Gelişmeleri forumda takip et
Strojen Orjinal Mesajı Yazan: _Sniper_ sağol strojen option file arayan arkadaşlar için ii oldu paylaşmak güzeldir:D
HeLL_DraGoN sizin veridiginiz epl stadium kitserver için olanlarını hani demiştiniz ya winuha ile extract ediceksiniz diye ben normal rar dan cıkartıp yaptım hiç winuha ya gerek olmadı kitserverden gdb içindeki stadiums içine attım hepsi cok gzl calısıyor orda winuha nın gereği nedir acaba ben onsuz yaptım?
S n i p e r Orjinal Mesajı Yazan: kobe190768 sizin veridiginiz epl stadium kitserver için olanlarını hani demiştiniz ya winuha ile extract ediceksiniz diye ben normal rar dan cıkartıp yaptım hiç winuha ya gerek olmadı kitserverden gdb içindeki stadiums içine attım hepsi cok gzl calısıyor orda winuha nın gereği nedir acaba ben onsuz yaptım? winuha dosyası olduğu için sorun çıkmasın diye Winuhayı kurdurdum
HeLL_DraGoN valla bende sorun cıkmadı ama hani sen la liganın stadlarını vermiştin ya orda secerken maca girerken işte onlar resimli ama epl resimsiz onun resimlisi olabilir mi ole daha iyi oluyor da?
Legend_Ghost_2307 ya stamford bridge dosyasını indirdim ama içinde 1 tane dosya war onu nereye import edicem bilmiorm bi yardım ederseniz sevinirim . . .
S n i p e r Orjinal Mesajı Yazan: kobe190768 valla bende sorun cıkmadı ama hani sen la liganın stadlarını vermiştin ya orda secerken maca girerken işte onlar resimli ama epl resimsiz onun resimlisi olabilir mi ole daha iyi oluyor da? evt EPL yi upload edicem bekleyin :)
S n i p e r Orjinal Mesajı Yazan: Legend_Ghost_2307 ya stamford bridge dosyasını indirdim ama içinde 1 tane dosya war onu nereye import edicem bilmiorm bi yardım ederseniz sevinirim . . . stamford Bridge stadını importlaman için DKZ nin son sürümünü yüklemen lazım DKZ 0.92
FaRCoN abi valla sana kolay gelsin.benim yokluğumda götüryosun işi:D benimde cuma günkü sınav iyi geçti.Bi zor olan pazartesi kaldı onuda atlatayım rahatlıycam.Sana kolay gelsin.;):)