pescem evet arkadaşlar dosyayı ikinciye indirdim yina aynı hatayı verdi düzeltme şansımız varsa çok seviniriz paylaşımlar ve emekleriniz için çok teşekkürler...
memetevci Belki verilmiştir,eger verildiyse tekrar sordugum için özür diliyorum. Acaba bu face leri oyuna nasıl importlayacaz,indirince oyuncu isimleri yazıyorda dosyada,dkz ve g.studio ile yapılmaz heralde.
S n i p e r Orjinal Mesajı Yazan: memetevci Belki verilmiştir,eger verildiyse tekrar sordugum için özür diliyorum. Acaba bu face leri oyuna nasıl importlayacaz,indirince oyuncu isimleri yazıyorda dosyada,dkz ve g.studio ile yapılmaz heralde. faceleri importlaman için id no larını bilmen gerekiyo
S n i p e r Hata veren arkadaşlar hangi stadı istiyorsa upload edebilirim tabi ingiltere liginden Buarada Kitserver Tuş kombinasyonu bilmeyen arkadaşlar olabilir dedim
lameKING Orjinal Mesajı Yazan: _Sniper_ Pes Fan Editor new version 6.0.1 iide kardeş kullanımı yada kurulumu nasıl...
S n i p e r **Kullanımı çok kolay start.bat dosyasını açıp belgelerimdeki konami altındaki Option File dosyanı seç ve editle **
S n i p e r Fan Stadium Pack For Kitserver 249,"ARG - Libertadores de America,Independiente" 370,"FAN - Estadio Indoor1" 371,"FAN - Estadio Indoor 2" 372,"FAN - Beach Soccer Arena" 373,"FAN - Shangai Palace"
S n i p e r Orjinal Mesajı Yazan: Strojen fan editör için sağol, ayrıca paylaşımlarınız çok güzel gidiyor sende sağol FarCon sınavlarla boğuşuyo :) bu aralar elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz
FaRCoN Orjinal Mesajı Yazan: _Sniper_ Orjinal Mesajı Yazan: Strojen fan editör için sağol, ayrıca paylaşımlarınız çok güzel gidiyor sende sağol FarCon sınavlarla boğuşuyo :) bu aralar elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz hehe:D çok güldüm abi ya farcon sınavlarla boğuşuyo,valla çok doğru bilgisayarda oturacak zaman bile bulamıyorum.arada böyle girip 5 dk bile durmuyorum kapıyorum bilgisayarı.vaktim olsaa ohoooo:Dyarın ki sınavıda bi atlatayım hayırlısıyla varya çok güzel şeyler olcak:D
Strojen daha ne paylaşacaksınız bilemem valla, kalmadı birşey, artık program güncellemesi felan verir oldunuz:D neyse devam edin, ben de birşey ekleyeceğim bugün
Strojen Option File burda: http://oreys.com/download/a6cdca314034/KONAMI-WIN32PES6OPT.rar.html türk takımları açısından en güncel option file, son kadroları yaptım ve oyuncu özelliklerini ayarladım
Zombie Ali Türkçe Champion's League Skorbord [img=http://img132.imageshack.us/img132/7175/champsleagueturkic5.png By the_thing Benim İsteğimle Yapılımış Bi Yama :D Arkadaşlar Yapacağınız Tek Şey GGS'yi Açıp e_text'te unnamed_151 tıklıyosunuz.Daha Sonra Altta Çıkan Resmi Seçiyosunuz Daha Sonra da Resmin Üstüne Gelip Sağ Tuşu Tıklıyoruz.En Sonunda da Open'a Tıklıyoruz.Ve Resmi Seçip Altta ki Resme Sürüklüyoruz...
PADFOOT Beyler kusura bakmayın bölüyorum ama krampon ekleme nasıl yapılıyor. Bir bilen ya da elinde dökümanı olan yardımcı olabilir mi?Şİmdiden teşekkürler