Hauta1n Orjinal Mesajı Yazan: Ugurbeckham ayhan ayhan iyi gelişmiş kaç yasında buldun??? Ben Türkiye'^yi seçmediğim için bu adam oyunun çıkardığı transfer edilemez oyuncu.İlk senede çıktı.
Batugol73 Hmmm defans özellikleri gelişmiş ferhat'ın imzamı attırdılar heralde para krizine girmişlerdir soldada chivu sakatlanmıştır başkasına para yetmeyincede :D
Batugol73 Harbi bayaa gelmiş.Gelmiş gelmesinede fiyatlarıda koysan :D.Bu takımlar bu tip oyunculara bayaa para verirler ama fm2007 bu pek fazla vericeklerini sanmıyorum :)
Batugol73 Tamam.Kiralık tekliflerininde bir fiyatı oluyo.Ben hiç bir zaman beleşe oyuncu yollamam.Kiralık olunca para verilmiyo diye birşey mi war?Sadece ben para almadan oynasın diye kiralıyorum diyebilirsin.Ama lafın san ki kiralanırken para alınmıyo gibisinden oldu...
Shevchenko Fiyatı oluyor, evet ama fiyat sadece oyuncuya teklif geldigi yerde yazıyor süresi,parası ve ne kadar maaş ödenecegi. sonra nerden ögrenicez sen söylede koyalım
Batugol73 Tamam işte bende zaten onu sordum.O bölümü geçip geçmediğini kim bilebilir?Ben senin dediğin lafın açıklamasını yaptım..!!!
amorti Dunya kupasi elemeleri Bulgaristan Italya maci 14 sari 2 kirmizi kart... :) Milli takimlara cagrilan 26 oyuncum (bir ustteki haberdeki 3 u-21 ile toplam 29 oyuncu)
Shevchenko fener macında kırmızı kart gördü, itiraz ettim 6 maç ceza geldi (yönettigim takımda oyuncuma gelen en fazla ceza) bu da brescia takımının gelecek sezon için anlaştıgı isimler,Türkiye'de futbolcu avına çıkmışlar anlaşılan :D
03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: HellboY Fenerbahçe ile Pendikspor'un resmi dostluğu:D O meşhur Türkiye Kupası maçından sonra böyle bir durum normal karşıladım zaten.. @Ali Olum federasyonu istifaya davet etmen lazım be.Ne bu böyle 6 maç..Sövdün herhal adamlara...
giannis güzel we biraz sert geçen kayseri deplasmanı :D bu da federasyon tarafından bir maç hak mahrumiyeti cezasının werilmesinin kanıtı :D (ilginç bi cümle oldu) ama olay gerçekten ilginç... bilmem sizin de başınıza geldi mi...