ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: ozankoc130AfRiCaNisM Herkes kendine yakışanı yapar! söz budur :d:d :cool: Ötesi yok :) Dün Okul takımında maçımız vardı Hocamızın bi sözü Oğlum ne kadar da rahatsınız nerden gelio bu rahatlık futbolcu dediğin az ''Heyecanlı olur Erzincanlı Değil'' dedi ve bizi koparttı :D
Mozzy Orjinal Mesajı Yazan: ΒęŠŢτ™ 7·ЯỖИДŁĐỖ·® Orjinal Mesajı Yazan: ozankoc130AfRiCaNisM Herkes kendine yakışanı yapar! söz budur :d:d :cool: ''Heyecanlı olur Erzincanlı Değil'' :D güzel lafmış.
Peshayat Orjinal Mesajı Yazan: ..J.CHeLSea..aLaviGNe.. " Erkek Adam Renkli Takım Tutmaz " ben sölemiorm he..yanlış anlamayın beyler:) Kardeş Bu sözü Değiştirmeni Tavsiye Ederim....:)
cracks Her yediğin kazık bir tecrübedir Silgisiz karakalem çalışmasına hayat denir 2.si pek iyi değil ama yinede yazdım:)
Hauta1n **Sınavlarda 3 yanlışın 1 doğruyu götürdüğünü sanıyordum.Halbuki hayatta 1 yanlış bütün doğruları silebilir.**
mmk Orjinal Mesajı Yazan: KalkVeSavas Hucum maç kazandırır ; savunma şampiyon yapar . süpermiş.. bu da benden: Asiller idare eder. Acizler şikayet eder. Basitler ise iftira eder..
Thor "I never comment on referees and I'm not going to break the habit of a lifetime for that prat." Ron Atkinson (1981-1986 arası Manchester United menajeri)
KalkVeSavas Şenol güneş : 'bize yenildikten sonra bidaha anca katmanduyu çalıştırır'. turkey-england milli maçı öncesi sven goran ericcsson hakkında.
Shevchenko hayatta kimse için ağlanmaz uğruna aglatacak olan zaten seni ağlatmaz.. Yaşamak için yalvarmadık, ölmek için yalvarmayız !