daha nede ugrasiyorsunuz anlamadim gitti !!!
bakin cd / dvd olanlarin oyunlarini instal yaptiktan sonra, bu indirdiginiz iso"oyun" icinde crack dosyasi var degilmi !!!
bu dosya oyunu cd/dvd ile calistirmaya yariyor, yani o crack yuklediginiz bolume eklemesseniz oynamayassiniz!!
tabiki cd veya dvd pc icinde olmali, iste isonun icindeki crack sadece oyunu cd veya dvd ile calistirir duruma getiriyo!!! (sahte yani kopye cd veya dvd ile)
pekala ama bildiginiz gibi NO DVD- ve NO CD CRACKlar var bunlarda kopye cd veya dvd'nizi kullanmayarak oynamanizi sagiliyor...
siz update eklemek istiyonuz,,,, oyunun her dosyasini pcden silip atip TEKRAR INSTAL YAPIYONUZ !!!
ne CD/DVD icindeki cracki ekleyerek nede NO DVD/NO CD ekleyerek UPDATE baslatiyorsunuz ve oluyor,,, ama bu seferde oyun calismiyor...
oyun calismasi icin eger cd veya dvd ile yapmak istiyosan cd/dvd icindeki cracki ekliyoruz yada cd/dvdyi kullanmadan oynamak icin extradan NO DVD CRACK yada NO CD CRACK kullaniyoz ve bunu yukledigimiz yere ekledikten sonra UPDATE'den sonra tabiki, bu sefer ise
OYUN CALISIYOR AMA UPDATE TEKRAR KALKIYOR ve MY SQUADSlardan update secenegini sectiginiz halde olmuyor demi!!!
iste hersey kilitli bana gore, ben her yolu deneyip sonra biraktim !!!lazim degil banan ne !!!!
cunku NO CD CRACK yada oyunun icindeki cd ile calsian cracki kullanirsan ancak oyun calisir :D
ve ekleyince update kalkiyor :D