velesiraptor1 beyler bendede no dvd crack var isteyene özelden atabilirim linkini upload ı ben yaptım çalışıyo
mambofb KRKSecurom Loader ile aciyorum ama yine securom hatasi veriyor, deamon tools ile de yuklu, ne yapmam gerekiyor...
digimax oyun hayırlı olsun herkeze.. rapidle indirmeye uğraşılmaz bu oyun... boyutu fifadan büyük ne hikmetse...
gudek arkadaslar bnde ınternetten ındırdım calısıyor ve sızde olan sorun bndede var yanı oyun denıldıgı gıbı calısmıyor demon sadece kurmaya yarıyor fakat no dvd crack ıle hersey normal sekılde devam edıyor ındırdım kurdum oynuyorum :):):)
time şu an oyunu oynuyorum arkadaslar nettden cektım şutlara alısmanız zor olcak haberınız olsun :) yaklasık boyutu 3,6 gb no cd de cektım cıllop gıbı dvd ye yazdırdım demonu cope attım gıttı :)
cekirge1907 Conflict with Disc Emulator Software detected arkadaşlar bu ne demek oyunu kurdum bu hatayı veriyor lutfen yardım
danielmarcos Orjinal Mesajı Yazan: DJKaAaN95 abiler internetten indirmek sağlıklı değil Doğru yerden indirdiğin zaman sorun yaşamazsın,Reloaded 1 günde kırdı oyunu yine.Piyasadaki korsan DVD-CD 'cilerde oyunları netten indirip satıyolar.
digimax arkadaşlar bu oyunun boyutu niye bu kadar büyük.. indirenler içindeki dosyaları ve boyutunu yazarsa sevinirim.. yoksa 4 spiker dosyasımı var içinde....
bLeKi izmir içinde bu oyunu internetten indirmiş olanlar varsa; bir dvd kopyasını bana elden verebilir mi, 10ytl veririm, bizzat gelip alacam arkadaşlar, kaç gündür izmir içinde bakmadığım yer kalmadı :(
htopdas izmirde bende bulamadım,kotam 6 gb arkadaşlar onun için bi sorun yaşamak istemiyorum,oyunu indiren oynayan arkadaş varsa oyunun linklerini e-mail atabilir mi,bende oynamak istiyorum artık. htopdas@hotmail.com