da slyva.bobo kardeş bence ricardinyoyu başka modele yap zaten konami iğrejnç yapmış ayrıca y tenle yap.oyundakinden fazla farklı gelmedi bana.
Roobydal TS Gökdeniz Karadenizzzzz öncelikle TS28 arkadaşa tşk ediyorum gönderdiği trabzonspor resimleri için " border="0
ts28 Orjinal Mesajı Yazan: roobydal TS Gökdeniz Karadenizzzzz öncelikle TS28 arkadaşa tşk ediyorum gönderdiği trabzonspor resimleri için " border="0" alt="" /> ellerine sağlık çk güzel olmuş
Zombie Ali Orjinal Mesajı Yazan: roobydal BJK Ricardinhoooooooooo Oyundakinden Güzel Olduğu Kesin.Eline Sağlık Bu arada 400 Olmuşuz yaff !! :D:D:D
secocan75 Ben 0 texte kopyaladım arkadaşlar gs yüz paketini aynı numaralarla değiştirdim bişey değişmedi oyunda yüzler aynı gene gs yüzleri çok güzel olmuş onları nasıl yapcaz arkadşlar yaw bi yardım
Roobydal afs extract veya game graphic studio ile import edip sonrada oyunda tip seçiminde bu tipleri bulmaya çalışın. bu kadar basit ve o kadar kişi face yapıyor ve kullanıyorsunuzda sanki benim yayınladıklarım bambaşka gibi birşeymiki yüklemiyorsunuz. Biraz araştırın üstelik forumda bu konuyla iligili açıklamalarda var oraya bakınız
eden herkesin yaptığını yapıyoz unknow la başlıyanları da seninkiler unnamedli bişiler onlar yok 0_textte
Roobydal TS Marcelinhoooooooo Arkadaşlar marcelinhonun face özelliğinde en önemlisi gerçekçi diş yapısıdır yani dişlerin orda bir texture yok orjinal 3boyutlu diş vardırki buda marcelinho'yu birebire çok yakınlaştırdı. Marcelinho yaklaşık 7-8 saatimi zamanı aldı ve en çok zaman ayırdığım bir futbolcu oldu. Ayrıca arkadaşlar face eklemek isteyenler ggs açıp o_text dosyasını açıp benim göndermiş olduğum dosyanın nosuna gelip import deyip eklesinler. İşte Marcelinhooooo " border="0
denizlispor Orjinal Mesajı Yazan: roobydal (GS) Arda Turan Kafa : height:7 weight: 0 Tip: Colour:1 Type:2 Saç : hairstyles:412 http://www.fastshare.info/download/1162411322/roobydal_arda_turan.rar.html " border="0" alt="" /> Faceler Süper ama Ardanin linki calismiyor. Bir daha verebilirmisn?
Roobydal Fenerbahçemmm Deivid De Souza (Arkadaşlar sayfa 1'de hepsinin tek dosyada olan linki var. Ordan Arda'yı vede hepsini indirebilirisiniz) " border="0
Strojen gizli arşiv sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor, belki PCde sorun vardır, deneyip bir cevap yazar mısın?
revolver26 hepsi çok güzel eline sağlık ama linkleri tıkladığımda download bölümünü göremiyorum :confused: nedeni benden mi kaynaklanıyo??