juzam Orjinal Mesajı Yazan: RubenMartin Orjinal Mesajı Yazan: juzam ankarada oyun ilk olarak genelde limon bazaar'a düşüyor oraya bakın derim eğer ankaradan almak istiyorsanız. Ankara'da Yüksel caddesindeki yüksel kırtasiye.. okulun karşısındalardı.. şimdi okulun sağına taşındılar.. caddeden devam edin okulun bitişinden hemen sağa dönün.. meşrutiyete çıkmadan hemen sağda. :D fotokopi makinesinin üstten 2. rafında siyah poşette.. ordaki bazı elemanlara gıcık oldum o yüzden oraya gitmiyorum limon bazaardaki elemanlarla muhabbet iyi oradan alıyorum ben alcağım zaman
RubenMartin aslında haklısın... bir tane anten war orda... adamdan istiyosun öküz gibi cod2 oynamaya devam ediyor.. ama sağlam çıkıyor oyunları..
Pierre Van Hooijdonk istanbuldaysanız sinanpaşada vardır yada bağlar mevkiinde ay-ce bilgisayra var orada vardır
onur1197 Orjinal Mesajı Yazan: piskopoz izmir karşıyaka yada bostanlı civarında oyunu bulabilen varmı? carsı dan tiyatro sokagına girip tren yoluna dogru yuruyosun yeni akbankı geçince sagda küçük bi internetcafe var orda bulabilirsin
kucucuk1cuk ben machintos ( MAC ) için almak istiyorum turkiyede nerede bulabilirim yardımcı olursanız cok sevinicem.. teşekkurler