Kerim çok iyi değil ama isteyenler için , hiç olmamasından iyidir :) Kayıtlı oyunlarınıza zarar verir Kadrolar görünmezse belgelerim içindeki FIFA 07 dosyasını silin http://www.hemenpaylas.com/download/1900026/Fifa07_Avni_Aker.rar.html
DjALieN yamuk yumuk olmuş ancak emek vermişsin.. rhino ile mi yapıyorsun? ben bunları bile yapamıyorum :)
fifaslan07 kerim abi stadların cok gsl oluo (bu stad biras kotu olmus ama yinede ugrasmıssın) su kale filelerinin rengini degistirebilirmiyiz?? samiyende fileler sarı kırmızı olsa daha gsl olur bole bisi yapılablrmi???
Sadomazohist Saolasın kerim abi. Bence iyi sayılır. Diğer stadlara da yavaş yavaş yaparsınız inşallah.
Kerim Orjinal Mesajı Yazan: fifaslan07 kerim abi stadların cok gsl oluo (bu stad biras kotu olmus ama yinede ugrasmıssın) su kale filelerinin rengini degistirebilirmiyiz?? samiyende fileler sarı kırmızı olsa daha gsl olur bole bisi yapılablrmi??? yapılır ama gerçekçi olmazki
Wedo_R_ Selam abi bu çim işine ne diyosun formlardaki o eflatun rengi sence ışılardanmı çimdenmi yoksa oyunun genel durumumu bu.... buna bi ayar çekme şansımız nedir ? 06 sahadaki çimler bence gayet güzeldi ne diyosun abi bu konuda...
Kerim Orjinal Mesajı Yazan: Wedo_R_ Selam abi bu çim işine ne diyosun formlardaki o eflatun rengi sence ışılardanmı çimdenmi yoksa oyunun genel durumumu bu.... buna bi ayar çekme şansımız nedir ? 06 sahadaki çimler bence gayet güzeldi ne diyosun abi bu konuda... çimler ekran kartından kartına fark ediyor sanırım bende çimler gayet güzel ama bazı ekran kartlarında koyu yeşil renkte bendede wc2006'da çimler çok kötüydü
Bulentbag Selamlar Kerim, Trabzonspor gerçeğinden biraz farklı ama yinede ellerine sağlık emek vermişsin Teşekkürler, saygı...
dunk_2319 Ben indirdiğimde oyundan atmaya başladı..Avni Aker'i siliyorum ama silinmiyor..Lütfen yardım edin...
VaTaNisT_Trbzn_ Arkadaşalr H.Avni Aker stadyumu fifa 06 için yapılmıştı ve baya güzeldi onu fifa 07 ye uyarlayamazmısınız..daha kolay olmazmı..patchmakerlara duyurulur..saygılar....
i.to Arkadaslar, bu Dosya Rapidshare den upload yapilamazmi? Ben her nedense Hemenpaylas dan Dosya indiremiyorum. Tesekkürler