Appiah da mı gidici?
Dünya Kupası’nda göze girmesinin ardından Avrupa’nın ünlü kulüplerin listesine aldığı ve renklerine bağlamak istediği Ganalı oyuncu hakkında kulaktan kulağa yayılan ilginç iddialar var. İşte camiayı şok edecek o iddialar: Appiah satıldı, hem de 22 milyon euroya Real Madrid’e. F.Bahçe yönetimi Appiah’ın devre arasında İspanyollar’ın ünlü kulübüne gitmesine onay verdi. Ancak bu camianın tepkisini çekmemek için şimdiden açıklanmıyor ve devre arası bekleniyor.
ZATEN HUZURSUZDU
APPİAH, Dünya Kupası dönüşünde Porstmund Kulübü’nün teklifi nedeniyle bir hayli umutlanmış ancak yönetimden onay çıkmayınca keyfi kaçmıştı. Ganalı yıldız yakın çevresine F.Bahçe Kulübü’ndeki huzursuzluğunu anlatarak özellikle Alex’ten yakınmıştı. Appiah, Brezilyalı oyuncunun arkasında sürüklenmekten yorulduğunu belirterek “Bu kadar hatanın üzerine sahada hiçbir şey yapmıyor. Onun arkasında yaptıkları hataları, eksikleri toparlayabilmek için geberiyorum. Burada gelecek göremiyorum. F.Bahçe taraftarını çok seviyorum ama umut ışığı yok” demişti. Sezon başında ayrılmak isteyen Appiah, Başkan Aziz Yıldırım’la görüşmüş ancak 100. yıl nedeniyle kalması konusunda ikna edilmiş ve sonrası için söz almıştı. Ve Yıldırım başkanlığındaki yönetimin Real Madrid’in çok cazip teklifi ve Appiah’ın da istemesi nedeniyle teklife “Evet” dedi. Ganalı’yla da özel olarak görüşle yapıldı ve “Senden isteğimiz devre arasına kadar canla başla çalış. Elinden geleni yap. Biz de seni devre arasında İspanya’ya gönderelim” dendi.
YILDIRIM BUNU HEP YAPIYOR
YÖNETİM şu ana kadar Appiah’ın transferi konusunda ser verip sır vermezken kapalı kapılar ardından Başkan Aziz Yıldırım’ın başarısı da konuşuluyor. Okocha’yı PSG’ye 19 milyon dolara satan Başkan, Baliç’i de Real Madrid Kulübü’ne 17 milyon dolar gibi rekor bir ücrete vermiş ve İspanyol kulübüyle sıcak ilişkiler içinde olmuştu. Appiah’ın transferi de Yıldırım’ın dostane ilişkilerinden dolayı kısa sürede gerçekleşti.
Haber: Ferudun NİĞDELİOĞLU
Kaynak: www.vatanim.com.tr