Önce ben başlayım hadi:)
Chelsea durdurulamıyor:D (Ana Başlık:D)
4-3-1-2 taktiğiyle chelsea le oynuyorum
kadromdaki futbolcular İdeal 11 transfersiz
P.Cech
P.Ferreira
J.Terry
R.Carvalho
Gallas(a.cole)
Essien
Lampard
A.robben
Ballack
Drogba
A.shevcenko
Bazı Transferer&yedekler
Sol campell,
Juninho
A.johnson ( bu adamı mutlaka alın evertonda ben gerçektede bayadır takip ediyorum bu adamı süper)
S.Kalu
S.Wright Philips
J.cole
J.obi Mikel
Freddy Adu
A.lennon
Makalele
Bohouldruz
S.wiltord
Rafael Sobis> buda yetenek;)
Cudicini
bu kadroyla we her maç 4-3-1-2 taktiğini bozmadan ideal 11 le bile yenemiceğiniz takım yok dikkat ederseniz yedeklerdende bi chelsea çıkar:D taraftarları tribüne çekmek için çok iyi oynayıp fark atararsanız çoğu maçta klübün finansal durumuda çok iyi oluo we geç yeteneklere önem werin kumaşı iyiyse:D:D çok iyi paraya satarsınız mesela adu we obi mikel bilmeyen yoktur heralde visual sim de oynatıorm çoğu maçı we yani bu takım durdurulamıyor eğer menajerliğin tam zewkini almak istiyosanız orta takım olarak Tothennam tavsiyemdir kendi çabalarınızla klübü ayakta tutmak istiyosanız we başarıdan başarıya koşmak istiyosanız tottehnam bundan iyi bi seçenek olamaz orta takım arasında ama bu arada oyuncularınız milli takıma gidiceğini bi hafta önceden yanlarındaki ! işaretine akarakta anlarsınız eğer msjlardan hiç bişe anlamıyosanız
her maç dahil nağmalup ünvanımı koruyorum we hala daha dewam ediyorum
şimdilik bu kadar bu oyunun en kral takımı kim ne derse desin Chelsea dir ideal 11 le bile :D
Paraya gerek yok paradan bol ne varki bu takımda:D