Ben de para konusuna deyineyim. :) Sezonun basladıgı anda eger ilk sezonunuzsa önce oyuncularınızın kontratlarını yenileyin. (2 yıllık onerimdir. Ama arda gibi oyunculara 3 yılık onerin cunku daha cok ister seneye.) Buunu yapmadan once oyunu save edin ve kabul edecegi en dusuk rakamı bulun. Kabul etmesse quit diyip load edip tekrar teklif edin . Ben GS de yapıorum bunu fifa 06 da buldum bu yöntemi.Her oyuncunun en az alabilecegi rakamı tutturdugunuzda deplasman maclarında takım salarysi ile sponsorun verdigi para basba bas oluo ve para kaybetmiosunuz. E tabi ev sahibi olunca ticket (bilet) satışlarının da parasıyla para kazanmaya baslıosunuz.
Kontratları yeniledikten sonra 2. olarak stadyumunuzu level 5 e getirin. Böylece daha cok para kazanacaksınız.
İlk yıl için sonuncu olarak medical staff ınızı da level 8 yapınki cok yorulmasın oyuncularınız maclarda.Dikkat ettiyseniz yorulunca moralleri düşüyor ama yorulmayınca da fırlıyor moralleri.(özellikle kanat oyuncuları icin geçerli.) Tabi yormamak icin gerekeen tek sey bu degil level 8 yeterli deil. Eger rakibinizi yenebilicekseniz ki ben her maccta yaparım taktik tuşlarından (sagdaki numaralar) 5 tuşuna basın ve yesil, aşağı bakan bi ikona getirin. (anlamı defansif oyundur) Böylece defanstaki adamlarınız forvete cok az kosu yapacaklardır kanatlardakilerde öyle.(Siz q ya basmadıkça).
Yılın son 15 macına girdiginizde artık para biriktirin e malum dier sezonda bomba gibi bir transfer olabilir deilmi?
2. yılınızda da yine stadyumunuzu ve 2 yıllık verdiginiz kontratları yine yenileyin. (Her oyuncunun en az alabilecegi miktarı unutmayın çünkü değişiyior her yıl overallere göre.) Ama stadyumunuzu yenilerseniz ki level 6 stadyum 8.000.000 e patlayacaktır oyuncu transfer etmek icin para bulamassınıs. Bunun yüzünden transfer sezonundan sonra stadyumunuzu yenileyin.
Böyle böyle yenileyerek stadyumu, kontratları para içinde yüzüyo olcaksınız :D e gerisi de size kalmış ;)
Ben GS de ilk yıl takım kimyasını 39 dan 68 e getirdim. 2. yıla level 5 stadyum ile 6.500.000 le hic bir oyuncumu kaybetmeden girdim bakalım simdi nolcak...