pasaaslan ya baba bide benim sorunuma care bul bi zahmet 4.cd nin yarısında 1.cd yi tekrar tak diyo lütfen yardımok
komser_bboy ya arkadaşlar uğraşılırmı ole 5 cd le falan alın dvd rahat edin 5 ytl ye dvd var oh ne rahat tek tak oynaaaa:D
akinci19 FİFA 07'İ DÖRT CD' DEN YÜKLEDİM.DAEMON TOOLS'U KURDUM.OYUNU KURDUM VE CRACKLEDİM. YALNIZ Bİ TÜRLÜ fifa-rld.iso DOSYASINA ULAŞAMIYORUM.DAEMON TOOLS'UN İÇİNE ATAMIYORUM OYUNU.BUNU HALLETMENİN KOLAY BİR YOLU VARSA LÜTFEN BANA BİR YOL GÖSTEREBİLİRMİSİNİZ.ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...
soccergenclix.net arkadaşlar bende FIFA {0} is not installed correctly.Please reinstal diye ondandan sonra 4 cd de dosya eksik ve 2 cd ye geldimmi 1 cd yi istiyor
benturquazzz slm arkadasım bende fifa 07 kurulumda bole bi hata cıkıo herseyı yukledım fakat, ($4058 not found) die bi hata verıo oyunu acmak ıstedıgımde, bu nedır bılen varsa bana yardımcı olabılır mı acaba
onurkadri arkadaşlar bana fifa 2007 ocomperessed.zip dosyası lazım acil birisi upload ederse o zip dosyasını çok sevinicem lütfen ark.ler
djsersery kanqam kurulumu güzel yazmışın ama resimler yoq.sengel benim msn e orda yardım edersen sewinirim.şu an için işime yaramadı ama emeğe saygı.bir_zamanlar_02@hotmail.com
djsersery beyler bendeqi sorun şu:4 cd war.part1 part2 part3 yükledim ama part4 e gelince hata werio DÖNGÜSEL ARTIKLIK DENETİMİ die bişey yazıyo yardım ederseniz sewinirim.bir_zamanlar_02@hotmail.com
djsersery arkadaşlar fifa oynayamıyom ama tr yama buldum buyrun.http://www.yazilimindir.com/yazilimlar/Fifa_07_hakanayas.zip
__ozgur__ ya benim ki tek cd nasıl yapacağımı bilmiyorum lütfen bana yardımcı olun : :( :confused: :confused: