deamon toolsu indirn bilgisayarınıza
DEAMON TOOLS DOWNLOAD
http://www.resimekle.somee.com/deamon_tools.rar
Sonra ekranda sol alt kosede deamon kırmızı simgesi var onun üstüne sağ tuşa tıklayın virtual CD/DVD rom'a girin device 1: no media' ve mount imageye girin fifa-rld.iso dosyası nerde ise onu açın oyunu yüklemiş ve crack yapmıssanız oyun acılır ben konunun basında defalarca defalarca yazdım aynı seyleri yaza yaza ellerim kurudu :)

0: not media yok ise :

eğer iso denilen dosya yok ise aşağıdaki anlatımı uygulayın :(
Bu sitedeki bir üye ile messenger bana sordu fifa 07 kurulumu bende ona yardım ettin ve kurdu oynadı öncelikle o arkadaşımızda 5 cd li imiş
Öncelikle dosya sürüklemesi ile başladık.
Sonra birinci cd'deki arşivleri çıkarıyoruz.

Sonra ikinci cdledeki arşivleri çıkarmaya başladık.

Sonra ise üçüncü cd'yi çıkarmaya başladık.

Derken 4 de geçtik o da bitti.Ve dosyalar yükledik ama fifa 07 diye bir klasör oluşturmayı unttk.

Son fifa 07 diye bir klasör oluşturduk onun içine attık.

Buraya kadar tamaladık ve o 5. cd çıkarttığımız dosyaları kopyasını kapplıyordu yani çıkardığımız dosyalar 5.cd içinde vardı ama oyunu yükleme dosyaları komamıslar sadece oyun açma dosyalarını koymuslar.neyse devam edelim.

O 5. cdnin içi:

Neyse biz devam edelim achola.alcoholu açın ve image sihirbazı var ona tıklayın ilk şeçenek Orda acoholda kırmızı işarelediğim yerde birşey göründü mü ? sonraki diyin sonra sonra vs..Bir cd olusturacaktır DVD/cd yani bilgisayarımda belgelerimdede alcohol klasöründe image yaptığınız dosyaları görünecektir ve o alcohol kapatabilirsiniz.

Ve sonra fifa 07 klasörünü açtık autorun.exe dosyasını çalıştırdık.İnstall dedik şifreyi girdik yükledik crack yaptı ve oynadı.
eğer hala sorun varsa bildirin.