FİFA 07 KURULUM
*İlk önce cd'nin içindeki dosyaları arşiv ile çıkartın (Bazıların da eksik filan diyorlar 4.cd den ilk rar.dosyası olabilir.benimkinde öle)
*Dosyayı cd'den çıkarttıktan sonra önünüzde 4 seçenek var :
**1. SECENEK***
*Çıkarttığiniz dosyaların kaparsitesi cok büyük onu bir cd'ye atmak mümkün değildir.Bu yüzden DVD sürünüz ve DVD'niz var ise çıkattığınız dosyaları nero programı ile veri diski yapıp çıkarttığınız o iso dosyasını bir daha çıkarın ve o bir daha çıkardığınız dosyaları DVD'ye atın ve yazdırın.
*DVD'ye yazdırdıktan sonra DVD'yi tekrar DVD sürücüsüne takın ve onun açın
*Ve oyun açılmıştır.İyi oyunlar.
**2. SECENEK***
*DVD Sürücünüz yok.Ozaman Alcohol 120% programını indirin.
AHOCOL 120% PROGRAMINI İNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDA LİNK.
http://www.free-downloads.net/programs/Alcohol_120_
*Sonra bunu kurduktan sonra bakın iyi dikkat edin.Cddeki dosyaları çıkartıktan sonra rld-fi07.iso dosyası oluşuyor biliyorsunuz.Alcohol 120% açın ve o dosyayı ordaki boş yere sürükleyin ve ve play diyin.Eğer oyun kurulmamıssa install diyin ve oyunu kurun crack yapın.
*Oyun Açılmıştır tebrikler.
***2. SECENEĞİ ANLAMADIYSANIZ RESİMLİ ANLATIM***
Alcohol 120% indirdikten sonra resimlere bakın

Eğer oyun kurmamıssanız play yerine install yazacak install tıkalayarak kutun ve crack yapın unutmayın crack yapmadan oyun acılmaz.
***3.SEÇENEK***
Deamon tools programını kurulyorsunuz.
DEAMON TOOLS DOWNLOAD
http://llf.hanzify.org/llf/software/Daemon-Tools%203.43.exe
Ve sonra virtual cd/dvd rom tıklayın device 0: not media tıklayın mount image diyin eğer virtal ve 0: not media yok ise cd/dvd rom tıkla set number of devices'e girin. drive 1 tıklayın
***3. SEÇENEĞİ ANLAMADIYSANIZ RESİMLİ ANLATIM****
Deamon tools programını kurduktan sonra resimlere bakın.

0: not media yok ise :

***SEÇENEK 4***
Bu sitedeki bir üye ile messenger bana sordu fifa 07 kurulumu bende ona yardım ettin ve kurdu oynadı öncelikle o arkadaşımızda 5 cd li imiş
Öncelikle dosya sürüklemesi ile başladık.
Sonra birinci cd'deki arşivleri çıkarıyoruz.

Sonra ikinci cdledeki arşivleri çıkarmaya başladık.

Sonra ise üçüncü cd'yi çıkarmaya başladık.

Derken 4 de geçtik o da bitti.Ve dosyalar yükledik ama fifa 07 diye bir klasör oluşturmayı unttk.

Son fifa 07 diye bir klasör oluşturduk onun içine attık.

Buraya kadar tamaladık ve o 5. cd çıkarttığımız dosyaları kopyasını kapplıyordu yani çıkardığımız dosyalar 5.cd içinde vardı ama oyunu yükleme dosyaları komamıslar sadece oyun açma dosyalarını koymuslar.neyse devam edelim.

O 5. cdnin içi:

Neyse biz devam edelim achola.alcoholu açın ve image sihirbazı var ona tıklayın ilk şeçenek Orda acoholda kırmızı işarelediğim yerde birşey göründü mü ? sonraki diyin sonra sonra vs..Bir cd olusturacaktır DVD/cd yani bilgisayarımda belgelerimdede alcohol klasöründe image yaptığınız dosyaları görünecektir ve o alcohol kapatabilirsiniz.

Ve sonra fifa 07 klasörünü açtık autorun.exe dosyasını çalıştırdık.İnstall dedik şifreyi girdik yükledik crack yaptı ve oynadı.
UMARIM BU İŞE YARAMIŞTIR.