Orjinal Mesajı Yazan: furkan111
kurulumda yüzde 1 deyken
A problem occurred when trying to transfer the file'E:\data\cmn\be\flag.ebo'from the media.
diyor lütfen yardım edin
E:\data\cmn\be\flag.ebo dosyan bozuk senin.
Orjinal Mesajı Yazan: DJKaAaN95
Ya ben dosyaları çıkartıyorum 3.cd de hata veriyo bi yardım ederseniz çok memnun olurum :(
Kardeş hata veriyorsa git değiştir hata verdiği dosya bozuktur,Çok çok büyük bir ihtimalle.Çünkü bendede oldu iki üç sefer değiştirdim.Ama sonradan bozuk olmayan cd'yi aldım, ve sorunum düzeldi.
Orjinal Mesajı Yazan: cresper
bende o sonu iso ile biten sey cıkmıo hem o cd sifresi degilmi cd sifresi olanı alcohole sürükledigimde gecerli program koyun dio
O zaman o arşivden çıkartırken .iso dosyası oluşturmuyor,.rar dosyası olusturursa o Alcohol 120% programı kabul etmez.Eğer .iso dosyası cıkıyordırda görmüyorsundur.Belkide söyle yapıyon cd'den dosyaları çıkardıktan sonra bir winrar arşivi olacaktır o arşivide sen çıkarıyon galiba.Eğer öle yapıyorsan cd'den çıkardın mı ? winrar arşivi oluşacaktır onu Alhocol 120% at.Haaa diyorsan Winrar arşivi oluşmadı bende belkide WinRAR programı yoktur sende denetim masası program ekle ve kaldıra bak orda winrar programı veya başla programlar winrar/winrar yok ise winrar programı sende kurulu değildir.Eğer gerçekten yok ise winrar programı ben nerden bulacam bu winrar programını diyorsan aşağıdaki link koydum hemde Winrar türkçe olarak.
WİNRAR TÜRKÇE DOWNLOAD
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=winrar-turkce&lid=1740
Orjinal Mesajı Yazan: tentenboy
arkadaşlar ben oyunu kuruyorum crack yapıyorum. (yalnız rar'lı dosyaları açtığım zaman bende .iso dosyası çıkmıyo. heryere baktım ama yok) crack yaptıktan sonra oyunu açıyorum ve aşağıdaki gibi bi hata veriyo. ne yapabilirim acaba?
Senin yüklediğin fifa07 oyunu fifa07.exe dosyası bozuktur.cd'den dosyaları çıkardıktan sonra bir winrar arşivi olacaktır o arşivide sen çıkarıyon galiba.Eğer öle yapıyorsan cd'den çıkardın mı ? winrar arşivi oluşacaktır onu Alhocol 120% at.Haaa diyorsan Winrar arşivi oluşmadı bende belkide WinRAR programı yoktur sende denetim masası program ekle ve kaldıra bak orda winrar programı veya başla programlar winrar/winrar yok ise winrar programı sende kurulu değildir.Winrar programını yüklemek için yukarıda verdim linki.