cimbom0101 Bzyler bu yama yi bir siteden buldum bu yama ile oyununuza Arsenal gelecektir hemde oyundan hicbir takim cikarmadan buyrun link---->Buraya girdikten sonra biraz asagida sari bir sey var ona basin ---------------------------------------------------------------------------------- Evet bu yama ile de oyununuza yeni 18 face gelecektir link---->continu file front a basarak indirebilirsiniz not:bunlar alintidir
cimbom0101 Bizim yama yapan arkadaslarda keske bir takim cikarmadan yama yabilse ama yinede bizimkiler iyi yapiyor
FaRCoN Orjinal Mesajı Yazan: cimbom0101 Evet bu yama ile de oyununuza yeni 18 face gelecektir link---->continu file front a basarak indirebilirsiniz not:bunlar alintidir facei yapılan oyuncuları bi yazsaydın ii olurdu.Sağol.
cimbom0101 face i yapilan oyunculari hepsini tam olarak bilmiyom ama sunlari biliyorum :Ronaldinho Deco C.Ronaldo Wome Cafu Wiltord T.Frings Messi kalanlari bir yerde gormustum bulursam size vereyim
Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ Orjinal Mesajı Yazan: Ġöќђдň Setup Halinde Zaten Yama. :) Kısayolda hata bilmemne diyo da:)
cimbom0101 valla ben fransizca bildigim icin bazi fransiz arkadaslar tavsiye etti bende hopp buraya getirdim sorularinizi cevaplandiracagim bu arada ronaldinho face buraya koydum bi bakin nasil olmus http://fifa-face.skyblog.com bir arkadas yardimiyla biraz duzeltmeye calsitim nasil ?
Sezo1905 Orjinal Mesajı Yazan: cimbom0101 Bizim yama yapan arkadaslarda keske bir takim cikarmadan yama yabilse ama yinede bizimkiler iyi yapiyor atatürk stadı ayrı eklendi biliyosun.bence onu da yapabilirler.linkler için saol;) arsenalle ilk golüm rosickiyle ve frikikten:D
Sezo1905 buyrun oyuna yüklenen faceler.yada editlenen faceler:) werder bremen: - Owomoyela - Klasnic - Frings - Klose - Diego - Borowski - Wome - Naldo - Wiese Lyon: - Abidal - Malouda - Wiltord Barcelona: - Ronaldinho - Messi - Deco - Marquez ManU - C.Ronaldo AC Milan: - Cafu
Fifa_delisi10 yama süper gerçekten sağol birde benim werdiğim stad velins arenada oynayın arsenal maçını harika oluyo
FaRCoN Ya arsenalda van persiayı koydum adamın face mace yok:(Sanırım üzerinde File not found yazıyor.Yan hakem gibi suratı.
cimbom0101 bazi oyuncular var onlari koymamalisiniz secerken goreceksiniz siyah gozukuyorlar onlari koyarsaniz oyle goruntu olusur size tavsiyem 3-5-2 oynayin senderos da da ayni problem var