bende birkaç şey sıralayım arkadaşlar;
* genel oyuncu face leri daha çeşitli olmalı (genelde hepsine aynı faceleri kullanıyolar ikizmiş gibi)
* çimler daha gerçekçi olmalı duvara sürülmüş boya gibi değil
* ara ara seyircilerden 3 boyutlu animasyonlar gösterilebilir
* top fiziği tamamen değişmeli, faso verilen bir top kendi ekseni etrafında çok hızlı bir şekilde döner ama fifada bu nedense özellikle faso verilen toplarda yok fifa 07 de ise çok az belirginleştirmişler. (ama 07 deki yer çekimini çok beğendim özellikle yerden kaleye giren topun verdiği reaksiyon çok güzel)
* kalecilerin çok daha fazla animasyonu olmalı her açıdan gelene topa verecek daha çok çeşitli tepkileri olmalı. birde önündeki topa öküz gibi bakmamalı kaleciye daha fazla yapay zeka gerek
* ben birde kale ağlarına takılıyorum. bence kale ağları daha esnek ve serbest olmalı. kalelerde çeşitli olmalı (kale ağı bakımından)
* son olarak da en çok değişmesini istediğim şey kafa vuruşları arkadaşlar. bence hiç estetik değil. bazen futbolcunun kafayı nasıl vurduğunu bile anlayamıyorsun ve dikkat edin kafa vuruşlarında futbolcu gelen topa koşuyor sonra duruyor ve durduğu yerden topa zıplıyor(ben zıpladığını anlamıyorum bile) uçarak kafa dışında hiç ileri sağa sola yada geriye doğru zıplayak kafa vuruşu yapan varmı???? Daha estetik ve gerçekçi kafa vuruşları olabilir.
benim aklıma gelenler bu kadar geldikçe yine yazacağım.