black_stocking Orjinal Mesajı Yazan: mehmedinho50 Orjinal Mesajı Yazan: hicbisey Ne koydun kit serverin içine !! 120 mb insaffffffffffff evlat acısı gibi begenmediysen alma kardes, illa al diyen yok zaaten. Sen böyle birsey hazirlada ben seni tebrik edeyim. Senin yaptigin gibi dalga geciomus gibi gecinmem o kisinin hazirladigi seyle :mad: pes valla adam kendini padişah sanıyo galiba :D mehmedinho bu sırada lafın sana değil
reloaded arkadslar bn indirdim bu kitserver ı pes in yuklendigi klasöre atıp napcaz anlamadım bn:confused:
trodin Slm, arkadaslar su bootpack.dkz nereye ve nasil yüklücem bi kisa anlatirmisiniz?. TSKLER Tamam yaptim :-) Oyuncu editlerken suratlar azalmis neden ?
black_stocking boot.pack dkz. yi dkz studio ile aç sonra çıkan ekranda patch a tıkla sonra apply in patch foldere tıkla belgelerim\program files\konami\pro evolution soccer5\dat'ı işaretle işlem bitene kadar bekle işlem bitince uyarı gelir enter de ayakkabıları oyuna döşemiş oldun:D
oneblood tamamda diğer transferler gidio ama onları nasıl halledices yeni transferler yol oluo bi yardım edermisiniz
oneblood ya pek anlamadım senin sölediğin programı bilmiorum ama işte dat.ın içine 2 tane opt dosyası atmak lasım herhalde de o nasıl olcak bilmiorum
adriano_leite arkadaşlar ben dersimi aldım:) yamayı yeniledim yakında linkleride koycaz ama bu topice değil armyap beraber tsl yapıoz çok güzel olacak yardım etmek isteyenler msn adresim rahmi_07_95@hotmail.com ayrıca burada demo yapcam yamanın tamamını sitemde yayınlıycam
oneblood yakup kardeş msj atmışsın şimdi gördüm ben kendi win32pes5opt uploadladım linki verioım sen bi zahmet birleştirip yollarsan çok makbule geçer http://www.hemenpaylas.com/download/1744606/KONAMI-WIN32PES5OPT.html
oneblood senin konuna bişeymi yaptık ya 2 msj attık ne çok severmişsin konunu. yakup tamam bekliorum kardeşim ztn onlar gerekli değil pek tsl ligi ve yabancı transferlerim olsun yeter bana sanada minnettar kalıcam eyw...
oneblood yasakmı topiclerde konuşmak. geyikte yapmıos pes5 hakkında konuşuos öle bi kural varsa söyle öyle yapalım yoksa bence gereksiz sinir yapıyosun, konunla başkasıda ilgilenmiosa biz napalım alla alla yaa...
oneblood kural varsa söyleyin uygulayalım yoksa kimsenin tribini çekemem ben burda kusura bakmayın yani adam resmen gidin başka yerde konuşun diyor ya sanki babasının forumu çok tuhaf çook...
PeSm@NiAc Herşey için konu açıyosunuz bizde siliyoruz böyle gereksiz şey için konu açmayın özel mesajı kullanın vaya msn'i gerçekten böyle devam ederse forumda çok kötü şeyler olucak :rolleyes: ortalık karışcak