Gökhan Arda Turan Faceyi Oyuna Eklemek İçin Kurulum Haline Getirilmiş Setup Hali.Dİğer Ümit ve Necati Facelerin Download Linklerini Vermemiş Sanırım Onur.Onlarıda Alınca kendisinden Setup Halini Buraya Koyarız. Download Arda Turan Face
fifammm abi şu face i bi anlatsan nasıl yuklucem yaa:( gerçekden super olmuş ama bi anlatsan nasıl yukluıcem:confused:
Gökhan Onur"un FIFA 06 İçin Yaptığı Sabri ve İbrahim Toraman Facelerinin FIFA 07 Dosyaları. Sabri Download Sabri Face İbrahim Toraman Download İbrahim Toraman Face
munzur10 sabri ve toraman oldu..ama arda turan face oyundan atti.yanlis bir sey olabilir.. onur eline saglik..mükemmel olmus toraman ve sabri..
Gökhan Arda Faceyi Deneyerek Yayınladım. Şöyle Bir Şey Olabilir. Arda Face 4GF Bu Yüzden Bazı Ekran Kartları Sorun Çıkarabiliyor Olabilir.
badmango_crespo 10ur kardeş ben bugüne kadar bu konuya hiç mesaj yazmadım ve şu anda ilk mesajımı yazmış bulunuyorum.senden bi rica etsem de şu facelere ne zaman devam edeceksin bi bilgi versen bizlere.:)facelerin gerçekten çok kaliteli bravo.ama devam edersen daha da güzel olur.benim senden isteğim bu çalışmalara devam edecekmisin onu merak ediyorum.bu konuda bizi bilgilendirirsen çok sevinirim.:)
10UR Monitorum yandığı için mac'den yazıyorum sizlere. Calışmalara kesinlikle devam edeceğim desteğinizden dolayı cok teşekkur ederim. Hep bir bahane uretiyor gibi gorunmem normal bu konuda uzgunum ve projelerim yarım kaldı bu yuzden cok hevesliyim birine tamir ettirip doneceğim en yakın zamanda. Alex face'i yapmaktaydım hatta.
komser_bboy ilic face istiyoruz ve ümit karan. Ayrıca arkadaşlar oyunda ronaldonun gücünün 83, ümit karan'ın da 83. demek oluyorki ................................. orasınıda siz anlayın yani galatasarayın neleri var...:D
badmango_crespo Orjinal Mesajı Yazan: 10UR Monitorum yandığı için mac'den yazıyorum sizlere. Calışmalara kesinlikle devam edeceğim desteğinizden dolayı cok teşekkur ederim. Hep bir bahane uretiyor gibi gorunmem normal bu konuda uzgunum ve projelerim yarım kaldı bu yuzden cok hevesliyim birine tamir ettirip doneceğim en yakın zamanda. Alex face'i yapmaktaydım hatta. bizim desteğimiz her zaman seninle.facelerin çok kaliteli.mesela arda face yi oyuna yükledim suratına tam oturmuş sanki gerçek gibi.;) bu yüzden seni destekliyoruz.:) sabırsızlıkla senin facelerini bekliyoruz.:)
komser_bboy bu yıl scn den büyük bi yama bekliyorum inşalllah düşündüğüm gibi olur kusursuz bi yama yapılır