MateJa Orjinal Mesajı Yazan: byhacker ya arkadaşlar nereye yükliyecez biz bunu bi acil cevap verirmisiniz arkadaşım kocaman yazdık "oyunun kuruluğu olduğu dizini seçin" diye.. mesala ben "C:/program files/ea sports/fifa 07" dizinine kuruyorum.. :)
smthwill Abi Fenerbahçe Chants inmiyor. Giriş yapmanız gerekli yazıyor ama diğerlerini indirebiliyorum..
MateJa Ultraslan Patch Update Gol Sonrası anonsları: Hakan Şükür Hasan Şaş İliç Ümit Karan Necati Arda Çarşı Patch Update Gol Sonrası Anonslar: Bobo Nobre Delgado
MateJa tek bunları yüklersen sadece anonsları duyarsın.. taraftar yamasının üstüne yüklersen hem tezahuratları hemde anonsları duyarsın..
MateJa Orjinal Mesajı Yazan: ronaldinho_08 ben yükledim bişe duymadım ya yanlış yükledin.. ya ses sistemin bozuk.. yada kulaklarında bir problem var..
TaskinMahmut hepsını yukledım + updatelerı yukledım cıllop gıbı oldu :D yanlız bir isteğim olsa GS nin gol müziğinden sonra çalan I will survive çok kısa ve çok hızlı çalıyor.Onun uzun versiyonu ve yavaş yani noprmali gibi çalan bir versiyonu varmı :)Şarkı bende var ama neyle koyucağımı bilmiyom.Yapabilirsen çok teşekkür ederim. EMEĞİNE SAĞLIK. 10 NUMARA OLMUŞ!!!
TaskinMahmut hocam bir hata buldum bu sadece Fenerbahçenin gol sonrası anonsunu yapıyor :S Fenerbahçeye gol yağmuru yaptım arda,hakan,iliç,ümit le 13 tane attım ama bizimkilerden ses yok.Bakıyım fb nin varmı dedim alex attı çıktı ses :S
jakin33 Orjinal Mesajı Yazan: ÁĸЯΑΡ Ultraslan Patch Update Gol Sonrası anonsları: Hakan Şükür Hasan Şaş İliç Ümit Karan Necati Arda Çarşı Patch Update Gol Sonrası Anonslar: Bobo Nobre Delgado Büyüksün dostum ellerine sağlikk delisin sen yaaa çokk delki buuu abi nolurda pes6 ya böle bişe çikarsan gol sonu çok deliii be abii ellerine sağlikkkkk!!!!