Gökhan Demoyu 2 Parça Haline Getirip, Upload Ediyorum Arkadaşlar. 1.Part Bitti, İndiremeyenler Arkadaşlar Başlasınlar.2.Part"ta Bittiği An Buraya Link Koyacağım.Bu Şekilde Zamandan Kazanmış Oluruz. Rar şifresi : www.soccercenter.net Download FIFA 07 Demo Part-1 Download FIFA 07 Demo Part-2
ss_dennis saolasn gökhan kardeş walla çoktandr foruma yazmıodm...yaptığın takdire değer bi hareket..bnde yeni başladm indirmeye umarım değer. ilk izlenimler ztn güsel dio
icelander Orjinal Mesajı Yazan: burhan5kk arkadaslar ben linki veriyim fifa4fans sitesinden buldum denemedim ama FIFA 07 DEMO Download programı kullanarak yüklenebiliyor ve rar şeklinde olduğu için daha az yer kaplıyor.Şu an yüklüyorum.Yükledikten sonra düzgün çalışıp çalışmadığını söylerim ama bence sağlam gözüküyor.
emrecan_xxx ben eadownloader den indiremedim gökhan abi 2.partı koyarsa fifa 07 demo tadına bakacaz 2.partı hemen koyarsan süper olur!:)
Gökhan Arkadaşlar Hepinizden Özür Dİliyorum. Korktuğum Başıma Geldi.Elektirik Gidip Geldi,Part-2"ye Yeniden Başlamak Zorunda Kaldım. Tekrar Özür Diliyorum.Sanırım 2,5 Saat Yine Bekliycez.