exiting Orjinal Mesajı Yazan: cafo10 indirdiğimiz programa nasıl giriş yapacaz anlatırmısınız e-mail adresimi yazıyorum e-mail adresine giriyorum e-posta gelmemiş ne yapmam gerekir acill yardım www.fifa07.ea.com a üye oldun dii mi?
saydam Ya bu gool sonrası animasyonlarda şut sonrası animasyonlarda takılmaya devam ediyor... ati 9550 lerde hiç sorun yok ama canavar 9800XT 256MB da böle bişey yapıyor allallaa anlamadım gitti sorun nedir.. :S
Kezman 2307 download server at full capacity . estimated time for download to 2:17:30 :( ne demek bu yükleme durdu yaaa . . .
atmaca_53 yaaa beyler inanamıyorumm sabah 10 dan beri indiryorum 540 mb da dondu n eyapıcamm ağlamak istiorum :( :[
atmaca_53 al işte 540 mb indirdim boşaaaa ağzımı bozdu bu ea warya download 540 mb da dondu bende kapatmak zorunda kaldim bu lite demo ne çıkcak acaba :@
LORD OF THE PES Orjinal Mesajı Yazan: Clooney86 Arkadaşlar çok fazla bug varmış diyolar İnşallah düzeltilir Full de.! özellikle animasyonlarda ve şutlarda var ben çok rastladım
Immune Ben böle şansın ta... töbe töbee ya dershaneye gittim ben dershanedeyken internet kopmuş yarıda kalmış download ben de tekrar başlattım deli oldum ya off :mad: