leomessi_19 Orjinal Mesajı Yazan: Megatony Tüh benim tecrübeme :), link kalktı. IE'de Internet Explorer şunu yükleyemiyor "." hatası verdi.Benim şansıma :( Ben de dedim link yok ortada.Demek ki kırıkmıs:)
Megatony **Ben bir kota heyecanı yaşamamak için bekliyorum.Yanlış yüklemişler.Boyut 180 MB olacakmış...**
GuiNeVeRe Orjinal Mesajı Yazan: Megatony Ben bir kota heyecanı yaşamamak için bekliyorum.Yanlış yüklemişler.Boyut 180 MB olacakmış... neyi yanlış yüklemişler lite versiyonu mu
Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ sanirim ayri bir rekor var:) su anda sitede **1043 ziyaretci online** 207 uye, 836 misafir.
Megatony Orjinal Mesajı Yazan: GuiNeVeRe Orjinal Mesajı Yazan: Megatony Ben bir kota heyecanı yaşamamak için bekliyorum.Yanlış yüklemişler.Boyut 180 MB olacakmış... neyi yanlış yüklemişler lite versiyonu mu Evet, 30 dakikaya hazır olurmuş...
saydam Orjinal Mesajı Yazan: saydam BENDE amd 3700+ 3ghz@ 2gb RAM ati 9800XT 256MB 256 BİT EKRAN KARTI VAR ANCAK ŞUT SONRASI VURAN ADAMI GÖSTERİMİNDE VAYA OYUNCU DEGİŞİMLERİNDEKİ ANİMASYONLARDA TAKILMALAR VAR NEDEN OLUYOR ANLAMADIM GİTTİ DRIVER ı yeniledim düzeldi :D
Sihdi Orjinal Mesajı Yazan: Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ sanirim ayri bir rekor var:) su anda sitede 1043 ziyaretci online 207 uye, 836 misafir. Forum Çöker şimdi hehe :D Şaka
Beşiktaş Orjinal Mesajı Yazan: By.Cihat Orjinal Mesajı Yazan: Beşiktaş Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Megatony Arkadaşlar bence eğer kotalıysanız boşuna indirmeyin.Bundan çok daha düşük boyutlu Lite Versiyon'u bekleyin(60 MB) valla dayanamadık indirdik kotayı da baya aştık :o Ama Değdi Değilmi :) değdi oyun baya güzel;)
Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ son 3 dakika kaldi bende oynayacagim sonunda allah kismet ederse.oyunda yakinda cikacak.
FaRCoN ya ne yapsam zaman geçmek bilmiyor.Müzik dinliyorum olmuyor.Tv izliyorum olmuyor.Oyun oynuyorum canım sıkılıyor.357mb indi daha 3 saat var diyo ya:(
NKFVAS Orjinal Mesajı Yazan: FaRCoN ya ne yapsam zaman geçmek bilmiyor.Müzik dinliyorum olmuyor.Tv izliyorum olmuyor.Oyun oynuyorum canım sıkılıyor.357mb indi daha 3 saat var diyo ya:( cik disari gez ,dolas biraz ozaman hizli geciyo zaman:D
cafo10 indirdiğimiz programa nasıl giriş yapacaz anlatırmısınız e-mail adresimi yazıyorum e-mail adresine giriyorum e-posta gelmemiş ne yapmam gerekir acill yardım