Beşiktaş Orjinal Mesajı Yazan: Sezo1905 oyun güzel de.ben özel çalımları yapamadım nası yapcaz? yok mu bilen bende yapamadım çalımları
Murat N73 ya arkadaşlar oynayan warmı warsa bi screen koyarmısınız üşendim 55 tane sayfaya bakmaya :D
GoGo21 Sans a bak yaaa. Daha yeni ise geldim bi SCN e gireyim dedim Demo cikmis :(. Bide dun Gece 12 de uyudum. Artik Aksam eve vardigimda ancak farkina varacam. Neyse sizin haberleriniz ve Screenleriniz ile avunurum ozamana kadar :)
ezikpiç indirenler bi linke upload etse güsel bi sıkıştırma porgramıyla daa az masfar olurdu :d ama bn indirom şuan
mucisk bende indirmekteyim şu an acayip merak ediom acaba kaç saatte indirdiniz ayrıca bişi daha sorcam demo expander ne kardeş!
venkata_1912 Orjinal Mesajı Yazan: mucisk bende indirmekteyim şu an acayip merak ediom acaba kaç saatte indirdiniz ayrıca bişi daha sorcam demo expander ne kardeş! Yaa nerden indiriyorsunuz 55 sayfa dan bir sey anlayamadim direkt link verir misiniz
Sezo1905 Orjinal Mesajı Yazan: liseli_asik arkadaşllar mx serisi ekran karti olan indirip oynadı mı çalışıyomu ??? evet denenmiş.
lesh.men arkadaşlar error geliyo sonra okladım sonra tekra dowland dedim kaldi yerden devam etti yani baştan almıyomuş arkadşlar
Gökhan FIFA 07 Demo Sitemiz Tarafından 2 Parttan Oluşmak Üzere Upload Ediliyor.Yaklaşık Saat 18:00 Gibi Upload"ın Bitmesini Düşünüyorum. İnşallah Resmi Siteden Önce Biz Yayınlıycaz :D
venkata_1912 Ya simdi bu EA downloader i indirdim kayit oldum ama indiremiyorum Yardim edin lutfen :(