aliwhite Orjinal Mesajı Yazan: LORD OF THE PES Orjinal Mesajı Yazan: aliwhite Hepinize kolay gelsin iyi indirmeler.Ben ne yaptıysam olmadı bari uyuyayım. beyler EA downloader i indirdim ama üyelik istiyo üye olabileceğim bi link lütfen arkadaşlardan biri kullanıcı adı ve şifre vermişti bi dene istersen
Sezo1905 Orjinal Mesajı Yazan: Ġöќђдň Bitti Arkadaşlar,Şuan Yüklüyor.Birazdan Geliyor Görüntüler. hayırlı olsun gökhan:d
morinho beyler bittikten sonra arkadas söyledi yine install now basıp parçaları birleştiriyomus sonra install dosyasını atıomş
aimless_time Orjinal Mesajı Yazan: Ġöќђдň Bitti Arkadaşlar,Şuan Yüklüyor.Birazdan Geliyor Görüntüler. 20. sayfadan itibaren verdiğim görüntüleri görebilirsin.
erims91 arkadaş sende hepsini bizden istiyon.hepsi yazıldı istediklerinin.%91 598mb hadi be olum az kaldı
Sihdi **arkdaşlar görüntüler yollamak isterdim ama bnim print screen tuşunda bi sorun war özür :o yorum: gerçekten süper olmuş oynayabilrik güzel olmuş hava toplarını indirdiklerinde çok güzel görüntü oluyor süper yani**
juzam oyunun heyecanından tek bi ss alabildim şimdilik oda gattuso juninhoya kafa atmaya giderken :D bu arada benm ekran kartı 10 puanı haketti ati olmasına rağmen canavar gibi valla
Sezo1905 beyler eanın sitesinden birinde mx varmış oynamış barcaya 1-0 yenildim diyo.mxler de indirsin yani
erims91 arkadaşlar benim bitmek üzere ama kusura bakmayın screen shot veremicem.hemen yatmam lazım.kontrol edip yatıcam.bi sabah olsa.